Hon misstas ofta för Meghan Markle: "när jag befinner mig i lokaler blir jag alltid bjuden på drinkar"

av Titti Carlberg

13 Februari 2023

Hon misstas ofta för Meghan Markle: "när jag befinner mig i lokaler blir jag alltid bjuden på drinkar"
Advertisement

Det finns kända personer som alla känner till. Det spelar ingen roll var i världen man befinner sig, om en av dessa VIP passerar, vänder sig alla för att granska honom eller henne för att förstå om det verkligen är den personen de tror att det är. Det händer dock ofta att en person  som helt enkelt ser ut som en annan misstas för en kändis. Och, inom denna grupp av omedelbart igenkännbara personer finns även Meghan Markle, en amerikansk skådespelerska som blev ännu mer populär efter att hon gifte sig med prins Harry.

Kvinnan som är huvudperson i vår berättelse förklarar att hon liknar Meghan Markle så mycket att hon ofta misstas för henne och för det blir hon alltid bjuden på drinkar när hon befinner sig i lokaler.

via Dailystar

Advertisement
sidney.vb/TikTok

sidney.vb/TikTok

Sidney Beckles, 21, från Bournemouth, är väldigt lik Meghan Markle, hon har blivit känd efter att ha publicerat en video på sin TikTok-profil (sidney.vb) som visar hur lik hon är skådespelerskan. Klippet har, i skrivandets stund, nått, över 650.000 visningar.

Till en början tyckte Sidney själv att hon inte liknade prins Harrys fru, men efter att många hade påpekat det för henne blev hon böjd att hålla med. Av denna anledning skapade hon ett montage med bilder på både henne och grevinnan av Sussex.

"Med tanke på att många tycker att jag liknar Meghan Markle, finns här bilder på både henne och mig".

Advertisement
sidney.vb/TikTok

sidney.vb/TikTok

Även om Sidney inte gillar att misstas för en kändis, eftersom hon vill tas för den hon är, håller hon inte tillbaka med att hävda att denna likhet med skådespelerskan ofta har gett henne fördelar.

"Jag skulle vilja bli uppmärksammad för den jag är, men jag måste erkänna att det har sina fördelar att misstas för en kändis. Det innebär att jag drar till mig uppmärksamhet, vilket kan vara roligt ibland. Det kan till exempel hända att jag är på en pub med mina vänner och vi blir bjudna på drinkar av främlingar bara för att de tror att jag är Meghan, det är faktiskt ganska roligt.".

 

sidney.vb/TikTok

sidney.vb/TikTok

Även om denna likhet kan verka positiv, så är den inte alltid det. På sociala medier är det många som kritiserar henne, bara för att hon liknar en känd skådespelerska"jag förstår inte varför det är något att vara stolt över".

Lyckligtvis är det inte bara belackare som kommenterar, utan också supportrar"jag startade videon i övertygelse om att det var Meghan Markle, du är väldigt lik henne""ni är jättesnygga båda två""är du säker på att ni inte separerades vid födseln? Ni ser ut som tvillingaroch "Jag trodde du var hennes syster".

Vad tycker du?

Advertisement