Hon står inte ut med sin pojkväns snarkande: hon spelar in det och säljer det online

av Titti Carlberg

24 April 2023

Hon står inte ut med sin pojkväns snarkande: hon spelar in det och säljer det online
Advertisement

Att flytta ihop är för ett par ett viktigt steg, även om man känner den andra personen utan och innan, när man väl bestämmer sig för att flytta ihop, blir man tvungen att dela alla utrymmen i bostaden. De platser och rum som tidigare var upptagna av bara en person blir nu gemensamma, vilket innebär att man lär känna mer detaljer hos sin partner.

Det var vad som hände den här tjejen, som när hon började dela säng med sin pojkvän upptäckte att han snarkade på ett överdrivet sätt. Detta oljud irriterade henne så mycket att hon bestämde sig för att spela in det och sälja det online. 
Låt oss se vad som hände.

via The Mirror

Advertisement
Ana Malfair/Facebook

Ana Malfair/Facebook

Ana Malfair, 26, och hennes pojkvän Luis, 33 år, bestämde sig för att flytta ihop, vilket även innebar att dela säng. Från det ögonblicket började kvinnan få problem med sömnen, eftersom hennes sambo snarkar så fruktansvärt under natten att han hindrar henne från att sova.

Varje natt tvingas Ana höra Luis tunga väsande trots att hon upprepande gånger har sagt åt honom att sluta, han svarar dock bara att hon överdriver och att ljudet inte är så högt att det hindrar henne från att sova. Kvinnan, för att bevisa att hon har rätt, spelade in ljudet och lät honom lyssna på det.

"För att bevisa att jag inte skämtade bestämde jag mig för att registrera ljudet och spela upp det för honom. När han hörde det tyckte han att det var så roligt att jag bestämde mig för att fortsätta spela in det så fort jag fick chansen.

Advertisement
Luis López Méndez/Facebook

Luis López Méndez/Facebook

Efter att ha kämpat mot sin pojkväns oljud på nätterna bestämde sig Ana för att dela sina inspelningar på webben. Några av hennes musikervänner hjälpte henne att ladda upp spåren till Spotify, som uppskattade dem så mycket att hon började tjäna pengar på dem.

Ärligt talat började det som något roligt, men nu har jag massor av lyssnare över hela världen. Hittills har jag tjänat 25 pund, och jag får uppdateringar varje månad, så jag är spänd på att se hur framgången av hans snarkningar växer."

Många webbanvändare har kommenterat och bett henne förklara för dem hur man kan tjäna pengar på oljudet: "förklara för mig hur du gjorde, jag har en massa material".

Vad tycker du?

Advertisement