Han spenderar 20.000£ hos veterinären för att rädda sin hund: "jag är villig att sälja mitt hus"

av Titti Carlberg

08 Februari 2023

Han spenderar 20.000£ hos veterinären för att rädda sin hund: "jag är villig att sälja mitt hus"
Advertisement

Det sägs att hunden är människans bästa vän, detta beror på att det skapas en äkta tillgivenhet mellan hundar och deras ägare. Djur har lätt för att uppfatta människans känslor och är alltid redo att ingripa, kanske gosa bredvid dem för att muntra upp dem, om det behövs. Omvänt är även människor redo att göra vad som helst för sina fyrbenta vänner.

Huvudpersonen i vår berättelse upptäckte att hans hund inte mådde bra, han tvekade aldrig utan spenderade över 20.000 pund för att bota hunden. Låt oss se vad som hände.

via Daily Mail

Advertisement
Jaxon Feeley/Facebook

Jaxon Feeley/Facebook

Jaxon Feeley från Wigan, England, är ägare till tvåårige Rambo. Plötsligt en dag började hunden må dåligt, det var oklart vad det var som var fel. Av denna anledning ingrep hans ägare omedelbart för att få reda på vad det var som hade hänt och beslutade sig för att ta honom till veterinären

Efter en första analys valde läkaren att operera hunden. Kostnaden för operationen uppgick till drygt 20.000 pund, en hög summa för Jaxon som arbetar som fängelsetjänsteman. För att rädda Rambo var han dock villig att göra vad som helst.

"Jag är villig - förklarade Jaxon - att göra vad som helst för min lille hund. Jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag misslyckades med att ge honom bästa möjliga vård för att få honom frisk. Försäkringen täcker bara behandling upp till 6.500 pund. Om jag måste sälja mitt hus för att hjälpa honom så bryr jag mig inte, jag säljer det".

Advertisement
Jaxon Feeley/Facebook

Jaxon Feeley/Facebook

För att betala den dyra operationen som skulle rädda Rambo var Jaxon villig att göra allt möjligt, han bestämde sig dessutom för att starta en insamling på GoFundMe. Hans innerliga vädjan pushade många människor att hjälpa båda två.

"Jag skriver detta för att be om hjälp, för att få hem min lille ängel. Rambo är bara två år gammal, han är den vackraste hund jag någonsin känt. Han älskar sin bror Rocky, det bästa han vet är att spendera tid med mormor och morfar och leka hemma, samtidigt som han slickar oss alla i ansiktet. Han förtjänar att bättre liv än det som händer honom just nu.".

Lyckligtvis mår Rambo bra nu och har återvänt hem till sin familj. Skulle du ha gjort samma sak för din fyrbenta vän?

Advertisement