Grannarnas hund skäller hela natten, hon återgäldar det genom att spela musik på hög volym i flera timmar

av Titti Carlberg

31 Augusti 2022

Grannarnas hund skäller hela natten, hon återgäldar det genom att spela musik på hög volym i flera timmar
Advertisement

Hundar är bland favorithusdjuren, men ibland är det inte lätt med samexistens, särskilt med grannarna. Om hunden är väluppfostrad kommer grannarna att älska den minst lika mycket som vi gör, men vad händer om det är en odisciplinerad hund? Tänk om hunden skäller både dag och natt? Visst skulle det räcka med lite sunt förnuft hos alla parter, men oenigheten med grannarna, speciellt om de inte är toleranta, skulle kunna skapa mycket mer än några få irritationsmoment. Risken finns att det skulle leda till en diskussion med hårda skämt. Det finns många exempel, men fallet med denna kvinna var verkligen slående.

via New York Post

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Saphire Jess är en ensamstående mamma som har vissa svårigheter att kommunicera med sina grannar, särskilt när det handlar om deras hund och dess irriterande vana att skälla större delen av eftermiddagen och natten. Det efterföljande ekot stör hela grannskapet och orsakar Saphire och hennes familj många problem: hennes barn får inte tillräckligt med sömn och den dåliga sömnkvaliteten har en negativ inverkan på deras skolprestationer.

Kvinnan har flera gånger försökt prata med hundens ägare och hon har till och med ringt polisen, dock utan något resultat. Grannen hade bara svarat att hon inte kunde göra något åt det eftersom hundens skällande berodde på dess höga ålder. Kvinnan bestämde sig då för att ändra strategi och dokumenterade sitt sätt att hämnas i en video på TikTok.

Advertisement
@saphirejess/TikTok

@saphirejess/TikTok

Efter att hennes försök till att prata med grannarna och polisen inte ledde till något bestämde hon sig för att ta till en extrem lösning"Jag tog saken i egna händer och satt med en högtalare nära grannarnas staket, jag spelade låten 'Who let the dogs out' med Baha Man i sex timmar." Detta gjorde hon när grannarna försökte sova efter att ha jobbat natt.

Efter någon månad publicerade Saphire en ny video med en uppdatering, hon sa att hon hade lagt till fler låtar på spellistan, eftersom hunden hade återupptagit sitt skällande. Kanske grannarna skulle förstå meddelandet denna gång.

@saphirejess/TikTok

@saphirejess/TikTok

Många kommentarer från personer visade solidaritet med kvinnans ovanliga taktig. "Som hundägare stödjer jag dig fullt ut", skrev en person. "Den som tillåter sin hund skälla hela natten har problem. Man måste ta hand om sina husdjur och fostra dem". Några visade sympati för hunden, som förmodligen får för lite uppmärksamhet från dess ägare, och höll med Saphire att det var synd om djuret.

Ett udda sätt att hävda sina åsikter, men det verkar ha visat sig effektivt. Hur skulle du ha betett dig om detta hände dig?

Advertisement