Modellen på en webbplats för vuxna tjänade 630.000$ på två år: "nu får min son en bättre framtid"

av Titti Carlberg

08 Februari 2023

Modellen på en webbplats för vuxna tjänade 630.000$ på två år: "nu får min son en bättre framtid"
Advertisement

I samma ögonblick som man blir förälder börjar man tänka på sitt barns framtid, man vill ge det ett så bra liv som möjligt. Av denna anledning är mammor och pappor djupt engagerade i att lägga undan pengar för deras barns framtid, framför allt så att de en dag, om de vill, ska kunna fortsätta studera på universitetet.

Huvudpersonen i vår berättelse bestämde sig för att byta jobb och blev modell på en vuxensajt, för att ge sin son en mer bekymmerslös framtid. Hennes syfte var att skapa en universitetsfond åt honom. Låt oss se närmare på hur detta beslut föddes.

via Headtopics

Advertisement

Yesterday might have been the last nice autumn day of 2022. Beautiful 🍁🍁

Pubblicato da Elaina St James su Venerdì 4 novembre 2022

Elaina St James är 55 år gammal. Under sitt vuxna liv har hon haft många olika jobb, men när hon blev gravid, 42 år gammal, bestämde hon sig för att lämna sitt jobb inom försäljning av konsumentvaror och börja jobba på ett kontor. Hennes lön tillät henne att leva ett bekymmersfritt liv, men den gav henne inte chansen att planera för framtiden, framför allt för sin sons framtid. Detta fick henne att överväga tanken på att bli vuxenmodell, trots sin höga ålder.

"Jag var ingen expert på sociala medier, men jag valde att dyka in i detta äventyr. Jag öppnade några profiler och började lägga upp fotografier. Plötsligt insåg jag att jag skulle tjäna mer på detta än vad jag gjorde på mitt kontorsarbete"

Efter bara två månader av att vara modell började hon ägna sig enbart åt sin nya aktivitet.

Advertisement
elainaStJames/Instagram

elainaStJames/Instagram

På två år lyckades hon tjäna drygt 630.000 dollar, och hon kunde framför allt göra det hon under sina 50 år aldrig tidigare kunnat: åka på semester utan att behöva tänka sig för, spara pengar till pensionen och skapa en universitetsfond för sin son, om han i framtiden bestämmer sig för att fortsätta studera.

"Jag och min son har en fantastisk relation. Han vet vad jag jobbar med och är bara glad över att jag är lycklig. För honom är det det som är det viktiga. Jag har ingen perfekt kropp, jag har den typiska mammamagen, men jag har upptäckt att det finns de som gillar mig trots att jag inte är oklanderlig. Jag är nöjd med mitt liv, men jag tror att jag slutar med detta jobb om några år, förmodligen när jag är i 65-årsåldern".

Vad tycker du om denna kvinnas val?

Advertisement