Den här kvinnan har ätit madrasser i drygt 20 års tid: "jag åt upp min mammas säng"

av Titti Carlberg

03 Februari 2023

Den här kvinnan har ätit madrasser i drygt 20 års tid: "jag åt upp min mammas säng"
Advertisement

När det handlar om kost så har alla sina egna preferenser, det finns människor som frivilligt väljer att inte äta vissa råvaror, eller att bara äta specifik mat. Vissa äter inte grönsaker eller kött, medan andra följer mycket speciella dieter. Faktum är att det inte råder någon brist på människor som har bestämt sig för att uteslutande livnära sig på mycket speciella produkter, produkter som många tror är oätliga men konstigt nog är ätbara.

Kvinnan som är huvudperson i vår berättelse, förklarar att hon inte kan låta bli att äta madrasser, hon tycker att det är jättegott. Låt oss se närmare på vad detta handlar om.

via Indy100

Advertisement
TLC/YouTube- Screenshot

TLC/YouTube- Screenshot

Jennifer blev känd efter att ha medverkat i ett tv-program, där personer med extravaganta vanor visas. I sändningen berättade hon att hon inte kunde låta bli att äta madrasser, hon äter en bit på 10 kvadratcentimeter om dagen.

En ganska speciell diet som hon dock har följt i drygt 20 år, under vilken hon har konsumerat 8 madrasser. När hon hade ätit upp sin madrass, åt hon upp sin mammas, i väntan på att köpa en ny.

Suget kommer oftast runt 14-tiden på eftermiddagen.

När Jennifers familj upptäckte hennes konstiga vana blev de förvånade, och de började framför allt jobba för att få henne att sluta. Även hennes bror Darius har försökt hjälpa henne på alla sätt och vis.

"Jag gillar verkligen min madrass - säger kvinnan - framför allt att äta den, naturlig, som den är, utan tillbehör. Ingen majonäs, inget smör, absolut inget. Den enda biverkningen är en lätt svullen mage".

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Även om det inte är madrasser med dun, utan skumgummi, har familjen uttryckt oro angående kvinnans underliga kost. Efter flera försök lyckades de övertala henne att besöka en specialist, för att bli säkra på att hennes diet inte framkallar några biverkningar.

Läkaren blev väldigt förvånad när han upptäckte att en diet på madrasser inte hade orsakat henne några problem, men förklarade för kvinnan att det bästa för hennes välbefinnande vore att omedelbart avsluta denna diet.

Vad tror du om detta?

Source:

TLC/YouTube

Advertisement