En 48-årig mamma har ett förhållande med en man på 25: "han är mitt livs kärlek och jag gillar att skämma bort honom"

av Titti Carlberg

02 Februari 2023

En 48-årig mamma har ett förhållande med en man på 25: "han är mitt livs kärlek och jag gillar att skämma bort honom"
Advertisement

Kan åldersskillnad vara ett oöverstigligt hinder i en kärleksrelation? Flera exempel visar motsatsen, åtminstone enligt ord och vittnesmål från olika huvudpersoner i kärleksförhållanden med stor åldersskillnad. Även om det finns vissa som är skeptiska till en partner som är många år yngre än sig själv, förklarar sig dessa par vara väldigt lyckliga och utan de problem som skulle kunna uppstå på grund av generationsklyftan.

I den här artikeln berättar vi om en kvinna och hennes unge pojkvän, som hon definierar som sitt livs kärlek.

via The US Sun

Advertisement
alex.michael13/TikTok

alex.michael13/TikTok

Rachel som är 48 berättar att hon är väldigt lycklig tillsammans med Axel, som är 25, alltså 23 år yngre än henne. Kvinnan berättar att hon, innan hon träffade den unge mannen, var en ensamstående mamma som inte ville ha någon relation. Hon hade inte haft några som helst planer på att träffa en man, men i samma ögonblick som hon träffade honom förändrades allt.
Alex och Rachel har varit tillsammans i två år och de har övervunnit utmaningen som åldersskillnaden skapade. "Den här typen av relation är endast för människor som är mentalt starka" säger kvinnan, "man måste vara säker på att det verkligen är vad man vill och att även din partner är säker på det. 95% av människorna accepterar oss och är glada för vår skull."

Det finns dock också den där lilla andelen som kritiserar deras kärlekshistoria: "Ibland är det de närmaste som helt enkelt inte förstår. Det tråkigaste för mig är att dessa människor inte bryr sig om att jag är lycklig.".

Advertisement
alex.michael13/TikTok

alex.michael13/TikTok

Paret låter sig dock inte påverkas av domarna utan fortsätter att njuta av sin relation, vilket framgår av många klipp som delats på TikTok, där Rachel kallar Alex för sitt livs kärlek. De njuter av resor och speciella stunder, som en semester i Cancun under vilken Rachel köpte en playstation5 till Alex och definierade honom som en "kille med tur".

Faktum är att män håller med henne och har kommenterat: "Han lever det liv jag drömmer om" och "Jag hade aldrig känt avundsjuka förrän nu".
Oavsett ålder är det viktigt att två personer i ett förhållande har samma mål, att de vet hur de ska stödja varandra, att bandet mellan dem är baserat på uppriktiga känslor, respekt och ömsesidigt förtroende. Håller du inte med om det? Vad tycker du om detta par?

Advertisement