Kvinnan får böter och livstidsförbud från gymmet för att ha tappat en flaska vatten

av Titti Carlberg

01 Februari 2023

Kvinnan får böter och livstidsförbud från gymmet för att ha tappat en flaska vatten
Advertisement

Varje människa har en passion som de försöker odla så fort de får chansen. Många människor älskar att idrotta, det finns de som utför lagsporter, som fotboll och de som tränar löpning. Under de senaste åren har det dock blivit modernt att träna på gym, ett ställe som välkomnar fler och fler människor. 

Vem som helst skulle bli förvånad om de plötsligt upptäcker att de inte längre är välkomna till ett av sina favoritställen, där de känt sig som hemma fram till dagen innan.

Det är vad som hände den kvinnliga huvudpersonen i vår artikel som, förutom att behöva betala böter på 1.000 pund, fick livstidsförbud från gymmet för att ha tappat en flaska full med vatten. Låt oss se vad som hände.

via Dailyrecord

Advertisement
Caroline Farish/Facebook

Caroline Farish/Facebook

Caroline Farish är, förutom lärare en fitnessentusiast, hon tillbringade flera dagar i veckan på Bannatyne Gym and Health ClubDumfries, Skottland. På det stället kände hon sig hemma, i stort sätt alla medlemmar på gynmmet kände henne och de blev förvånade när de fick höra att hon inte längre var välkommen. Plötsligt en dag, fick hon böter på 1.000 pund tillsammans med ett meddelande om att hennes medlemskap skulle sägas upp för alltid, allt detta för att hon hade tappat en vattenflaska på golvet.

Kvinnan hade varit medlem på det gymmet i 10 års tid. En kväll, efter avslutad träning skulle hon gå till byggnadens  hydromassage badtunna, när hon plötsligt tappade sin vattenflaska. Föga anade hon att munstycket på flaskan var av glas och att det skulle gå i tusen bitar.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Det var en olycka - förklarar kvinnan - dessutom var det sent och ingen var där. Jag meddelade omedelbart gymmets ansvarige och personalenom händelsen. Jag hade lätt kunnat lämna allt som det var för att städas upp senare, men jag var ärlig och berättade om det så fort det hade hänt. Men, ett tag senare fick jag ett brev från Bannatyne, som gav mig sju dagar på att berätta om händelsen. Jag gjorde det, men det slutade med att jag fick ännu ett brev där det stod att jag var avstängd från gymmet, och att jag skulle betala 1000 pund i böter, vilket var kostnaden för att städa badtunnan, som hade varit stängd i åtta dagar på grund av mig".

Tycker du att detta var rätt sätt att behandla kvinnan på?

Advertisement