Familjen gillar inte hennes nya utseende: "Jag älskar mina enorma läppar, nu ser jag ut som Barbie"

av Titti Carlberg

28 Januari 2023

Familjen gillar inte hennes nya utseende: "Jag älskar mina enorma läppar, nu ser jag ut som Barbie"
Advertisement

Vi måste alla leva med utseende vi har, men det händer ofta att vi inte gillar det vi ser i spegeln. Många, när de ser sig i spegeln, ser detaljer, i många fall bagateller, hos sig själva som de inte uppskattar och skulle vilja förändra, men det är inte alltid så enkelt. I vissa fall kan det räcka med träning eller smink, andra gånger är det nödvändigt att operera sig.

Berättelsens huvudperson gillade inte sitt "tvål och vatten" utseende utan bestämde sig för att ta till kosmetisk kirurgi för att så mycket som möjligt likna Barbie. Trots motståndet från sin familj valde hon att göra det. Låt oss se hur det gick.

via itsdollymix/TikTok

Advertisement
itsdollymix/TikTok

itsdollymix/TikTok

Den tjugonioåriga kvinnan som är känd under pseudonymen Dolly Mix, kommer från en priviligierad familj, som umgås med kungafamiljen. Det var en värld som hon aldrig kände sig helt integrerad i, hon gillade inte att bli bli behandlad som en kändis och framför allt uppskattade hon inte sitt utseende, under sin uppväxt uppväxt drömde hon om att se ut som Barbie. Tydligen verkar hon ha nått sitt mål.

Hon bestämde sig för att genomgå en kosmetisk operation för att helt förändra sitt utseende. Efter att ha spenderat över 10.000 pund ser hon ut som en annan person. Hon blev helt oigenkännlig.

Advertisement
plasticdollymix/Instagram

plasticdollymix/Instagram

"Om jag skulle bli säger kvinnantvungen att använda ett ord för att beskriva mitt utseende skulle jag använda namnet på en docka. Mitt mål är att se ut som om jag är gjord av plast. Min familj har dock alltid varit emot mitt beslut, och därför har jag inte träffat dem på många år. Jag bröt alla relationer jag hade med min släkt, de beskrev mig alltid med fula ord. Jag flyttade till London eftersom jag kände mig tvungen att lämna min födelsestad Bath.".

plasticdollymix/Instagram

plasticdollymix/Instagram

Hennes familj uppskattar inte hennes utseende, men det är tack vare det som hon har kunnat starta ett eget företag. Det första hon gjorde var att öppna en Instagramsida (plasticdollymix) som har över 17.000 follower och sedan skapade hon en klädlinje, kläderna hon säljer har märket "bimbo" och "Barbie".

Hon hade modet att frigöra sig från släktingarna som inte delade hennes idéer.

Advertisement