Denna pappa har blivit hårt kritiserad för att han låter sin 14-åriga son arbeta

av Titti Carlberg

17 Februari 2023

Denna pappa har blivit hårt kritiserad för att han låter sin 14-åriga son arbeta
Advertisement

En son vill alltid göra sina föräldrar stolta, han gör sitt bästa för att göra dem nöjda med hur de har uppfostrat honom och utbildningen de gett honom. Men de flesta söner vill, förr eller senare, bli självständiga och frigöra sig från sin mamma och pappa, och för det är en grundläggande aspekt den att hitta ett jobb.

Men vår berättelses huvudperson kanske började jobba för tidigt. Han gjorde visserligen sin pappa stolt, men många webbanvändare är inte av den åsikten eftersom de tycker att han är för ung. Låt oss ta en närmare titt på vad som utlöste kritiken

via Tiphero

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Chris Crawford är pappa till en 14-årig grabb, som lyckades få ett halvtidsjobb på Burger King

När ens barn börjar jobba kan en förälder inte bli annat än nöjd, och den här pappan ville dela sin glädje med Facebook-användarna. Så, Chris publicerade ett foto på sin sida på sociala medier, för att dela med sig av sin känsla av stolthet, fotografiet visade hans son i sin arbetsuniform. 

"Stort lycka till, till min son idag, han är 14 och har redan ett jobb på Burger King: han jobbar alla dagar han kan, inklusive helger då de flesta barn njuter av sommarvädret. Han är den första att komma till sitt pass och den sista att gå efter att passet är slut, han älskar verkligen sitt jobb. Något att tänka på, då det finns många vuxna som inte vill arbeta över huvudtaget.".

Advertisement
Chris Crawford/Facebook

Chris Crawford/Facebook

Många människor, kanske på grund av frågan, bestämde sig för att ingripa och säga sin åsikt. De flesta ansåg att det var fel att låta ett så ungt barn arbeta även om det bara är ett sommarjobb, för i den åldern ska man bara ha roligt.

"En pappa borde inte låta en pojke i den åldern arbeta""Jag tror inte att en restaurang eller en snabbmatskedja får anställa ett barn" och "det var inget bra beslut".

Men en del människor tror dock att det är en bra ålder att lära sig värdet av pengar och hur man tjänar dem eftersom det är en medvetenhet som är bra att lära sig redan vid tidig ålder. "Mina föräldrar gjorde samma sak för mig, jag kan inte tacka dem nog".

Vad tycker du?

Advertisement