Hon färgar håret och slår in det i en plastkasse: logotypen förblir präglad på håret

av Titti Carlberg

07 Januari 2023

Hon färgar håret och slår in det i en plastkasse: logotypen förblir präglad på håret
Advertisement

Det finns många människor som experimenterar med sin frisyr, de älskar att ändra formen och färgen, förvandla den, kanske återställa stilen från tidigare epoker för att på nytt göra dem moderna. En grundläggande roll i allt detta har frisören som har alla verktyg för att kunna utföra detta jobb på bästa möjliga sätt. Trots detta finns det dock många personer som föredrar att ta hand om sitt hår hemma. En av de enklaste sakerna att utföra hemma är färgningen, men det händer att det inte alltid går så bra.

Faktum är att berättelsens huvudperson hade valt att färga håret själv, men något blev fel och logotypen på plastkassen hon använde präglades fast i hennes hår. Låt oss ta reda på vad som hände.

via Mirror

Advertisement
lisaxmac/TikTok

lisaxmac/TikTok

Nikki Mac förberedde sig för en utekväll med sin syster Lisa. Hon tyckte att det var bäst att fixa färgen på sitt hår med en toning. Vanligtvis efter att ha strykit på blandningen i håret, lindas en plastpåse runt det, för att förhindra att det fastnar smutspartiklar i håret.

Kvinnan väntade i cirka 30 minuter på att hennes hår skulle absorbera färgen. Men när hon tog av sig plastkassen chockades hon av resultatet.

Advertisement
lisaxmac/TikTok

lisaxmac/TikTok

Logotypen för "Asda" hade präglats fast i hennes hår. Så fort Nikki märkte det ringde hon omedelbart till sin syster, som inte slösade någon tid utan spelade in en video som hon publicerade på TikTok. På mycket kort tid nådde klippet, som visar det lustiga missäventyret, ett högt antal visningar (över 5 miljoner).

"Jag ville bli platinablond, men när jag tog av mig plastpåsen lade jag genast märke till den gröna skriften. Färgämnena hade löst upp logotypen och präglat fast den i mitt hår. Jag vill att detta blir en varning för alla som färgar sitt hår hemma".

lisaxmac/TikTok

lisaxmac/TikTok

Så fort hon såg att det hade blivit fel ringde hon sin syster, som när hon hörde hennes skratt, genast gick hem till henne och förevigade allt på sin mobiltelefon.

"Vi gick ut den kvällen i alla fall, i mörkret syns inte skriften".

Hur skulle du ha åtgärdat detta om det hände dig?

Source:

lisaxmac/TikTok

Advertisement