Mamman kritiseras på sociala medier för att hon gett sin dotter ett maskulint namn

av Titti Carlberg

01 Januari 2023

Mamman kritiseras på sociala medier för att hon gett sin dotter ett maskulint namn
Advertisement

Att välja ett namn till sina barn är ett spännande och ibland ganska utmanande äventyr. Om föräldrarna inte är överens om vad barnet ska heta, kan det vara svårt att finna en kompromiss som gör båda nöjda. Det händer dessutom ofta att vänner och släktingar vill säga sitt om de flesta besluten, och det finns även den oundvikliga medvetenheten om att namnet kommer att vara det som barnet kommer att bära med sig hela livet. Men, handen på hjärtat, vem av oss har aldrig velat byta sitt namn?

Det finns föräldrar som gör väldigt originella val för sina barns namn och får en hel del kritik från vänner, släktingar och bekanta. Denna mammas berättelse lär oss dock att det som verkligen betyder något i dessa fall är att vara övertygad om att man valt rätt.

via Daily Record

Advertisement
@camille_munday/TikTok

@camille_munday/TikTok

Tiktokern Camille Munday delade sin graviditet och födseln av sin dotter med sina följare på sociala medier. Men när hon avslöjade barnets namn i en video fann hon sig tvungen att försvara sig från kritiken om varför hon hade valt det namnet.

Faktum är att den unga kvinnan kallade den lilla flickan Lennon, ett typiskt maskulint namn. "Jag förstår inte. Är Lennon ett flicknamn?" frågade en webbanvändare. "Jag har alltid trott att det var ett pojknamn". Andra var mindre känsliga i sina uttryck, de kritiserade henne hårt för hennes val av namn och försäkrade henne om att dottern skulle bli väldigt arg på henne för det.

Men det fanns dock ganska många personer som godkände hennes val. "Jag känner bara tjejer med det namnet, jag älskar det" kommenterade en, medan andra har skrivit: "Jag älskar hennes namn och hon är så fin".

Advertisement
@camille_munday/TikTok

@camille_munday/TikTok

Den unga kvinnan lät sig inte avskräckas av kritiken utan svarade de missnöjda webbanvändarna i en video, där hon skickar en slängpuss till tonerna av temamusik medan hon smeker den sovande flickans hår. Ett elegant men ändå ett skarpt sätt att ställa irriterande belackare till rätta. Camille fortsätter att dela videor om sitt liv som heltidsmamma där hon alltid visar sig glad och leende med lilla Lennon.

Nu återstår det bara för oss att gratulera denna mamma för hennes originella val, men framför allt för den fasthet med vilken hon kan stå emot dem som försöker få henne att känna sig malplacerad.

Advertisement