Han spenderar 100.000$ på sin hunds födelsedagsfest: "hon är den dotter som jag aldrig fått"

av Titti Carlberg

24 December 2022

Han spenderar 100.000$ på sin hunds födelsedagsfest: "hon är den dotter som jag aldrig fått"
Advertisement

Det är bara den som har husdjur som känner till den villkorslösa kärleken, tillgivenheten och sällskapet de ger dagligen utan att kräva något i gengäld. Det slutar med att många betraktar dem som en integrerad del av familjen och behandlar dem som om de vore människor. I några fall, mer än så: att förbereda en födelsedagsfest för sin hund är verkligen en gest av tillgivenhet. 

En populär amerikansk komiker bestämde sig för att satsa stort och anordnade en fest för 10.000 dollar och 300 inbjudna för sin chihuahua.

via CBS News

Advertisement
fluffyguy/TikTok

fluffyguy/TikTok

Det är inte bara en fråga om tillgängliga ekonomiska resurser, utan om ett djupt och tydligt band med sin lilla hund. Det var just detta som fick Gabriel Iglesias, som på TikTok definierar sig som "komiker och pappa till en chihuahua", att anordna ett superevenemang för sin lilla Risa för drygt 100.000 dollar. En orimlig summa som den 46-årige komikern kunde ha spenderat på tusen andra sätt, men som han valde för att skänka sin lilla chihuahua en speciell dag.

Allt för min lilla prinsessa. Risa har gett mig många lyckliga år" sa Gabriel.

Mannen beställde tre måttbeställda dräkter till sin 4-kilo tunga hund och en barnvagn som hon låg i under hennes triumferande intåg i festsalen, där 300 gäster och 12 hundar hyllade henne. Det saknades naturligtvis inte musik och underhållning, bestående av dansare och olika koreografier. Festen inspirerades av quinceañeras, en typisk sydamerikansk fest, där man firar unga tjejer som fyller 15 år, trots att Risa är ett eller två år äldre.

"Jag har alltid haft hund, ända sedan jag var barn, men Risa min enda tik. Sedan första dagen hon kom in i mitt liv har hon alltid funnits i min famn, under jackan eller tröjan. Vi är väldigt nära.".

Advertisement
fluffyguy/TikTok

fluffyguy/TikTok

Bandet mellan dem är obestridligt, också för, som Iglesias förklarar, Risa är den dotter han ännu inte har fått: "Jag har aldrig fått en dotter eller en son, så hon är mitt allt."

Uppskattade chihuahuan festen? "Jag tror att Risas favoritdel var när alla gick och jag tog henne till en restaurang för att äta kycklingnuggets." sa Gabriel skrattandes. "Jag ville slå på stort men jag fick kritik av webbanvändare som anklagade mig för att slösa mina pengar. Men det är inte så: jag hade en fest för en liten varelse som betyder allt för mig. Jag har inte för vana att slösa pengar, men inför denna speciella dag gjorde jag ett undantag och sparade inte på något."

Vad har du för åsikt om det? Tycker du att det var ett onödigt slöseri med pengar eller tycker du att det var en gullig kärleksgest?

Advertisement