Under dejten säger hon "för mig är du bara en vän": killen reser sig upp och går

av Titti Carlberg

24 December 2022

Under dejten säger hon "för mig är du bara en vän": killen reser sig upp och går
Advertisement

Att gå ut och äta middag kan vara väldigt trevligt, speciellt om man är i trevligt sällskap. Ofta är en restaurang den perfekta platsen för ett par som vill träffas på sin första dejt. Vid de tillfällen kan det vara lite stelt, man vet inte vad man ska prata om och riskerar att säga fel saker. Man försöker, så gott det går, att vara försiktiga med det vi säger, men framförallt försöker man skapa harmoni, men det är inte alltid det går så bra.

Det var vad som hände på den här tjejens dejt, killen som hon dejtade reste sig plötsligt från bordet och gick därifrån. Enligt webbanvändarna var det han som gjorde fel. Låt oss se vad som hade hänt.

via paty_o.r/TikTok

Advertisement
paty_o.r/TikTok

paty_o.r/TikTok

Patricia är en ung tjej som, på en dejt, blev bjuden att äta grillad kyckling på en snabbmatsrestaurang. Allt kändes bra, de satte sig vid ett bord och började småprata. Så fort hennes dejt kände att det rådde harmoni mellan dem, bestämde han sig för att fråga henne vilken typ av relation de hade.

Advertisement
paty_o.r/TikTok

paty_o.r/TikTok

Tjejen blev först förstummad över frågan, men svarade sedan att det bara fanns vänskap mellan dem. Killen reste sig upp med ett irriterat ansiktsuttryck och sa att han skulle gå på toaletten. 30 minuter senare hade han ännu inte kommit tillbaka till bordet. Hon hade lämnats ensam. Förvånad över detta spelade hon in händelsen och delade videon på TikTok.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Klippet fick ett mycket högt antal visningar (cirka 4,6 miljoner), och många av webbanvändarna kommenterade. De flesta argumenterade dock mot Patricia, de menade att killen skulle ha agerat annorlunda, men att han gjorde rätt.

"Du hade säkert inte en korrekt inställning. Det faktum att du sa till honom att ni bara var vänner var kulmen för honom",
"du borde omedelbart ha klargjort vilken typ av relation du ville ha" och "du kanske förtjänade att han betedde sig så".
Några personer försökte också avfärda situationen med ironi: "han tar så lång tid på sig eftersom han gick på toaletten hemma".

Gjorde han rätt eller skulle han ha suttit kvar?

Advertisement