Hon ber webben om hjälp att hitta mannen som hon blev kär i under semesterresan: hans fru svarar

av Titti Carlberg

18 December 2022

Hon ber webben om hjälp att hitta mannen som hon blev kär i under semesterresan: hans fru svarar
Advertisement

Ibland kan det hända att man träffar en person, ser den i ögonen och omedelbart förstår att det finns en stor samhörighet. Men samtidigt kan det dock hända att man glömmer att byta telefonnummer för att kunna kontakta varandra och bestämma ett nytt möte. I sådana fall kan man ta internet till hjälp: genom sociala nätverk har det blivit mycket lättare att spåra upp en person, än vad det var tidigare.

Det var vad som hände den här tjejen, huvudpersonen i vår artikel, som bad webbanvändare om hjälp att hitta mannen hon träffade på sin semester, vilken hon hade ett äventyr med. Synd bara att hon upptäckte en oväntad sanning om honom. Låt oss se vad som hände.

via Your Tango

Advertisement
micarenee/Reddit

micarenee/Reddit

Mica Renee känd på sociala medier under namnet micarenee, var på semester i Miami med några vänner. Hon hade ingen aning om att hon den sommaren skulle bli handlöst förälskad, men en dag när hon var och badade kom en man från Detroit fram till henne. De började prata och efterhand kändes det som om en gnista tändes mellan de. Från stranden började Micas vänner, som såg harmonin mellan dem, ta bilder och videofilma.

Tjejen som var tagen av stunden,  frågade mannen efter hans telefonnummer, men inte hans namn. Hennes önskan var att träffa honom såfort som möjligt igen, så det gick upp för henne att hon kunde be om hjälp på TikTok för att spåra upp honom. I ett klipp förklarar hon vad som hade hänt och frågade om det var någon som kände till mannens namn.

"Hjälp mig att hitta honom. När vi kom upp från vattnet gav han mig sitt nummer, jag trodde att jag hade sparat det, men tydligen inte. Jag vet bara att han kommer från Detroit. Jag räknar med er alla! Hoppas han inte är gift".

Advertisement
micarenee/Instagram

micarenee/Instagram

Det tog inte lång tid för "detektiverna" på webben att spåra upp mannen. Inom loppet av ett dygn försåg de henne med alla nödvändiga uppgifter. Otur för henne dock att han var gift. Mica och hans fru utbytte meddelanden för att bättre klargöra vad som hade hänt: "Jag är hemskt ledsen, jag hade ingen aning -förklarar tjejen i meddelandena - att han var gift, och nu har jag ställt till det. Jag önskar dig och din dotter allt gott. Jag kommer aldrig mer försöka kontakta honom."

Mannens fru svarade att det inte var Mica som hade gjort fel, och att det var rätt av henne att offentliggöra det som hade hänt: "allt som är mörkt kommer förr eller senare alltid fram i ljuset".

Hur skulle du ha betett dig? 

Advertisement