Den mest tatuerade kvinnan i Europa ångrar sig och bestämmer sig för att gå tillbaka i tiden: "Jag saknade mitt ansikte"

av Titti Carlberg

31 December 2022

Den mest tatuerade kvinnan i Europa ångrar sig och bestämmer sig för att gå tillbaka i tiden: "Jag saknade mitt ansikte"
Advertisement

Många människor ser sin kropp som en duk att måla bilder på: tatueringar. Att tatuera sig är en tradition som går mycket långt tillbaka i tiden, varje design kan ha en speciell innebörd, eller så har man valt den bara för att man vill ha en vacker ritning att alltid bära med sig. I vissa fall kan det dock hända att man ångrar sitt val av tatuering och vill radera den. Vid det laget försöker man på alla sätt och vis att få bort de mönster som är inristade på ens hud.

Det var precis det som hände kvinnan vi ska berätta om som, trött på att se sitt eget ansikte fullt med tatueringar, valde att ta bort konstverken som täckte det. Låt oss se vad som hände.

via europafm

Advertisement
lidiareyesoficial/Instagram

lidiareyesoficial/Instagram

Huvudpersonens namn är Lidia Reyes, en 32-årig katalansk kvinna och en välkänd person inom tatueringsområdet, så pass att hon korades till Europas mest tatuerade kvinna, hon saknade väldigt lite för att bli först i världen. Detta mål tillfredsställde henne dock inte så hon beslöt sig för att ta ett steg tillbaka.

Vid det här laget var hennes ansikte helt täckt av tatueringar. Av den anledningen valde hon att radera nästan alla, för att kunna se sitt ansikte igen. Faktum är att det finns raderingstekniker som för huden tillbaka till hur den var innan.

"Jag har påbörjat en resa som kommer leda mig till att radera tatueringarna jag har i ansiktet, jag har helt enkelt ledsnat på att se dem, inte för att jag inte gillar dem eller för att de kan anses fula. Jag älskar dem, men jag saknar mitt ursprungliga utseende. Jag kommer inte radera alla, utan bara 95% av dem. Detta innebär inte att jag aldrig mer kommer tatuera mig igen, troligtvis kommer det nya, men för tillfället är jag trött på att se ut så här.

Advertisement
lidiareyesoficial/Instagram

lidiareyesoficial/Instagram

Lidia valde att lämna några små tatueringar ovanför ögonbrynen. Det enda hon vet med bestämdhet är att hon aldrig kommer kunna radera sin eyeball tattoo, det vill säga den röda färgen i ögonen.

"Jag älskar alla mina tatueringar, annars hade jag naturligtvis aldrig gjort dem. Bortagningstekniken ger ett fantastiskt resultat. Jag kan äntligen se mitt ansikte, som varit dolt så länge, igen. De som jag raderar från ansiktet sätter jag på en annan del av krioppen, utan problem. Alla mina tatueringar har en speciell betydelse för mig".

Vad tycker du om denna kvinnas val?

Advertisement