Spenderar tusentals dollar på Metaverse Real Estate: "Det är mitt enda jobb"

av Titti Carlberg

18 December 2022

Spenderar tusentals dollar på Metaverse Real Estate: "Det är mitt enda jobb"
Advertisement

Vi hör allt oftare talas om metaversen och dess oändliga möjligheter, men vad är det egentligen? 

Metaversen är ett riktigt digitalt universum, en sorts virtuell verklighet som människan kan komma åt genomen 3D-visare, vilket skapar en realistisk avatar. Det innebär att man kan ha virtuella upplevelser som att träffa andra användare, skapa objekt, egendomar eller delta i evenemang. Metaversen är en snabbt expanderande verklighet, även om det fortfarande finns många som inte känner till den.

Det finns dock de som har gjort den till en passiv inkomstkälla och sysslar med den på heltid. Låt oss tillsammans läsa historien om denna kvinna och hennes egendomar i metaversen.

via Flipboard

Advertisement
Angelica Saldana/Facebook

Angelica Saldana/Facebook

Angelica Saldana arbetade i många år som en Day Trader innan hon blev filmskapare och det var under den perioden som hon först hörde talas om kryptovalutor. Först flera år senare började hon investera i denna nya virtuella valuta och gradvis upptäckte hon metaversen. Först under det senaste året har hon börjat investera i metaversens egendomar och upptäckt att det kan bli en mycket lönsam affär. Faktum är att även metaversens fastigheter har en marknad som är mycket lönsam.

"Jag har spenderat tusentals dollar på att köpa fastigheter i metaversen och de har nu stigit i värde så mycket att jag funderar på att förvandla dem till en passiv inkomst" förklarar Angelica. "Snart kommer jag att kunna hyra ut mina fastigheter i NFT Worlds till folk som behöver utrymme för att konstruera ett spel eller annat".

Tack vare sina investeringar har kvinnan erhållit gratis medborgarskapSatoshi, en privat ö i södra Stilla Havet, som strävar efter att bli världshuvudstad för kryptovalutor.

Advertisement

Angelica Saldana erbjuder idag råd till dem som, precis som hon, väljer att lita på metaversen genom att investera i digitala fastigheter och hon förklarar sig säker på framtiden för den virtuella fastighetssektorn och sina investeringar. 

"Internet utvecklas till metaversen, folk kan välja att växa med den eller hamna på efterkälken . Sådana tillfällen är väldigt sällsynta och vi måste vara på rätt plats vid rätt tidpunkt" säger Angelica. "Jag känner mig som en upptäcktsresande vid en ny gräns innan de flesta förstår vad som hänt".

Kvinnan bygger också en NFT Worlds-metavers som hon kallar "City of Hope", den kommer att vara öppen för alla internetanvändare och ska vara en säker plats att gå till när man känner sig lite nere; inuti den kommer det att finnas en sektion där användare kan skriva om sina önskedrömmar i en NFT och placera dem i en arkitektur.

Visst är det en fascinerande värld, eller vad tycker du?

Advertisement