En flygvärdinna arbetar på juldagen: hans pappa köper en flygbiljett för att vara tillsammans med henne

av Titti Carlberg

23 December 2022

En flygvärdinna arbetar på juldagen: hans pappa köper en flygbiljett för att vara tillsammans med henne
Advertisement

Föräldrajobbet hör till ett av de svåraste, men säkert också ett av de mest givande. Varje pappa och mamma gör vad som helst för sina barn, även efter att de har vuxit upp. De vill inte ha några belöningar, det räcker för dem att se ett lyckligt leende på sina barns läppar.

Deras främsta mål är att få sina barn att känna sig bekväma, men framförallt älskade. När barnen har blivit vuxna är det dock svårare att vara hos dem, eftersom åtagandena också ökar. Högtider, särskilt julen, kan vara ett utmärkt tillfälle att samla hela familjen

Men den här pappan, när han såg möjligheten att tillbringa julen med sin dotter försvinna eftersom hon skulle arbeta, tvekade aldrig utan köpte en flygbiljett för att tillbringa högtiden med henne.

via Fox Atlanta

Advertisement

Pierce Vaughan arbetar som flygassistent på Delta Airlines. Hon hade hoppats på att få vara ledig på juldagen för att tillbringa den tillsammans med sin familj. Men hon blev tyvärr tvungen att arbeta den dagen. Vid det laget förstod hon uppgivet att hon skulle bli tvungen att tillbringa högtiden långt från sina föräldrar. Hon hade dock glömt att hennes pappa alltid gjorde allt i sin makt för att se henne lycklig.

Hal Vaughan, pappan, bestämde sig för att köpa flygbiljetter till resan. Han synkroniserade alla flyg med Pierces arbetsschema, så att de skulle kunna vara tillsammans 24 och 25 december.

Under flygresan hamnade Hal i sätet bredvid en kollega till dottern, Mike Levy, som när han fick höra historien, vilken han tyckte var fin, tog några fotografier som han delade på sin Facebook-sida, för att visa faderns kärlek till sin dotter.

Advertisement

"Hal - berättar Mike bestämde sig för att tillbringa julen med Pierce. Han klev ombord på alla flygrutter hon arbetade på. Han gjorde allt som var nödvändigt för att kunna tillbringa högtiden med sin dotter!".

När flygbolaget blev medveten om händelsen berömde de pappan: "Vi uppskattar alla våra anställda för att de arbetar under högtiderna, de betjänar Delta-kunderna och vi är verkligen imponerade av denna fantastiska pappa som gjorde allt för att tillbringa julen tillsammans med sin dotter".

Skulle du ha gjort samma sak som Hal eller skulle du ha gett henne en annan överraskning?

Advertisement