"Männen fortsätter bjuda ut mig tills de får reda på hur gammal jag är"

av Titti Carlberg

15 December 2022

"Männen fortsätter bjuda ut mig tills de får reda på hur gammal jag är"
Advertisement

Det sägs att ålder bara är en siffra och faktum är att det händer allt oftare att vi träffar fyrtioåringar, femtioåringar och äldre som beter sig och ser ut som tjugoåringar. På samma sätt som det händer allt oftare att vi träffar mammor som beter sig som sina döttrar och liknar dem som om de vore systrar. Än idag, i den kollektiva fantasin, efter uppnådda 40 år ska kvinnor förlora en del av sin skönhet, men tack vare kost, träning och kosmetiska framsteg, är många kvinnor vackrare i mogen ålder än vad de var som ungdomar.

Men vad händer när det kommer till dejting? I detta ämne verkar inte vårt samhälle vara helt förberett ännu och det händer ofta att männen drar sig undan när de hamnar framför mogna kvinnor. Låt oss tillsammans läsa historien om denna vackra fyrtioåring.

via The Sun

Advertisement
xoxprincessapril/TikTok

xoxprincessapril/TikTok

TikToker @xoxprincessapril delade sina svårigheter i att få en dejt med män på grund av sin ålder. I en video, som har fått hundratals visningar, säger kvinnan "Männen gillar mig tills jag berättar för dem hur gammal jag är... 44". Det följer många andra videor, där kvinnan understryker sin ålder och visar upp sin skönhet, hävdar sin rätt att fortsätta söka en partner och tillägger bittert "ingen vill dejta en mogen kvinna".

Videon fick många kommentarer, främst till stöd för kvinnor, de hävdar att ålder bara är en siffra och att riktiga män inte avskräcks av mogna kvinnor, eftersom det viktiga är att man har charm och personlighet.

Advertisement
xoxprincessapril/TikTok

xoxprincessapril/TikTok

"Ålder är bara en siffra" var det en som kommenterade. "Det viktiga är ens karaktär"
Alla är dock inte av den åsikten utan försvarar de män som drar sig undan. "De gillar dig säkert, men tanken på att vilja ha barn är inte möjligt med dig" är det en som har svarat. Många har visat sig skeptiska till kvinnans berättelse, medan någon har berättat historier om Toyboys för vilka livet inte har varit så lätt.

Kort sagt, åldern påverkar ofta fortfarande, särskilt för män som drömmer om att ha en familj. Vad tror du?

 

Advertisement