Sonen vill flytta hemifrån, mamman bygger ett hus i trädgården till honom

av Titti Carlberg

08 December 2022

Sonen vill flytta hemifrån, mamman bygger ett hus i trädgården till honom
Advertisement

Vissa föräldrar vill att deras barn alltid är i närheten av dem, de vill skydda och aldrig lämna dem. Detta är dock inte alltid möjligt, med åren vill de flesta barn ha sitt egna utrymme och sin självständighet. Därför, efter att ha nått en viss punkt i sitt liv, känner de ett behov av att flytta hemifrån. Pappor och mammor kommer utan tvekan att vara nöjda med det valet, men samtidigt ha velat behålla sin "lilla" för alltid vid sin sida.

För att förhindra att hennes son flyttade för långt hemifrån valde denna mamma att bygga ett hus i trädgården åt honom.

via The Sun

Advertisement
fromhousetohome4/TikTok

fromhousetohome4/TikTok

Denna mammas val gjordes känt i en video som hon publicerade på TikTok, på profilen fromhousetohome4Klippet åtföljdes av en bildtext där det står att hon vill att hennes "barn" alltid ska stanna hos henne: "när man inte vill att ens barn ska flytta hemifrån... bygger man ett hus till honom i trädgården".

Kvinnan var inte redo att skiljas från sin tonårsson, så av den anledningen sökte hon en lösning på att alltid ha honom nära. Efter att ha funderat länge kom hon på lösningen: att bygga ett hus åt honom i trädgården.

Advertisement
fromhousetohome4/TikTok

fromhousetohome4/TikTok

Resultatet blev utmärkt, huset är inte bara snyggt, utan framför allt är det utrustat med alla bekvämligheter och tjänster: kök, badrum och sovrum. Allt bara några meter från föräldrarnas hem och för en kostnad på bara 7000 pund. Den mest intressanta aspekten är att det inte ens fanns en struktur från början, utan den byggdes från grunden, men det var möjligt tack vare att hennes man har ett byggföretag.

fromhousetohome4/TikTok

fromhousetohome4/TikTok

Den ursprungliga idén födde stor nyfikenhet hos grannarna, som inte slösade någon tid utan komplimenterade kvinnan direkt : "ett vackert litet hus", och "jag älskar det, jag vill bygga ett liknande till mina barn".

Denna mammas attityd skiljer sig inte från många andra mammors, som inte heller vill skiljas från sina barn, utan vill ha dem hos sig för alltid. Detta kan representera en verklig lösning för att ge mer utrymme till barnen utan att ge upp närheten till dem.

Skulle du ha gjort detsamma?

Advertisement