Mamman kritiseras för att hon vaxade sin dotters ansikte

av Titti Carlberg

17 December 2022

Mamman kritiseras för att hon vaxade sin dotters ansikte
Advertisement

Ett av de mest komplexa yrkena i världen, av allt att döma, är att vara förälder. Problem med att behöva ta beslut för en annan människa och veta att man med säkerhet kommer att dömas av många. Världen är full av människor som tänker annorlunda, så alla agerar på sitt sätt, vilket bara kan leda till kritik, en aspekt som har förstärkts med sociala medier.

Faktum är att en mamma har kritiserats på sociala medier för att ha hjälpt sin dotter att vaxa ögonbrynen och överläppen. Låt oss se vad som hände.

via Mirror

Advertisement
thepeasefamily/TikTok

thepeasefamily/TikTok

Ashlee har tillsammans med sin man Steve fem barn, och de har valt att öppna en sida på TikTok, under namnet ThePeaceFamily, där de berättar om sina dagliga äventyr och hur de möter och löser vardagliga problem. Kvinnan kritiserades dock på sociala medier efter att ha valt att ta bort de överflödiga "stråna" som växer vid ögonbryna och på överläppen hos många tonåringar, på dottern Giselles ansikte.

Hon videofilmade hela förloppet och publicerade sedan filmen på TikTok. Till en början ser vi när kvinnan vaxar dotterns ögonbryn och sedan plockar dem, men resultatat blev inte som hon hade förväntat sig, det syntes ingen skillnad. 

"Jaha, då får jag ta pincetten till hjälp (inte ens det hjälpte). Du har en envis hårväxt, vi blir tvugna att beställa tid hos ett proffs så att inga fler retar dig för att du har hår på överläppen."

Advertisement
thepeasefamily/TikTok

thepeasefamily/TikTok

Det var många som tyckte att det var fel av henne att vaxa dottern. Ashlee understryker dock att hon inte tvingade dottern, utan att det var dottern som hade bett henne om hjälp, eftersom hon inte känner sig bekväm med sina tjocka ögonbryn.

Bland kommentarerna finns det de som stöder kvinnan och det val hon tog. "Du gjorde rätt! Min dotter bad mig också om hjälp, jag sa till henne att det var normalt och att jag respekterade hennes beslut att vaxa dem. En del barn är känslomässigt redo att göra det medan andra inte är det. Det är bara för oss att lyssna på dem."

Tycker du att hon gjorde rätt?

Advertisement