"De kallar mig för ett monster, men jag bryr mig inte: jag tycker att jag är vacker"

av Titti Carlberg

03 December 2022

"De kallar mig för ett monster, men jag bryr mig inte: jag tycker att jag är vacker"
Advertisement

En av människans största segrar är att trivas med sig själva. Det spelar ingen roll vad andra tycker om vårt fysiska utseende eller karaktär, det viktiga är att vara tillfreds. Det bästa du kan göra är att omge dig med människor som motiverar dig och, istället för att hänga upp sig på dina brister, observerar dina positiva delarna. Det är bara på detta sätt som du kan gå med huvudet högt och inte låta dig avskräckas av kritik.

Det är vad den här kvinnan gör, hon låter inte de som kritiserar hennes utseende att trycka ner henne. Hon anser själv att hon är snygg.

via Dailymail

Advertisement
itslaurenduh94/TikTok

itslaurenduh94/TikTok

Lauren Behanna är en 27-årig kvinna som arbetar som skapare av innehåll på sociala medier, hon är känd under pseudonymen itslaurenduh94, och hon bor i West Virginia, USA. Sedan hon föddes har hon levt med en genetisk sjukdom som tvingade henne att bo sitt första levnadsår på sjukhuset. Faktum är att hon diagnotiserades med muskelsvaghet, som om den lämnades obehandlad kunde leda till andningssvårigheter. Detta syndrom har lett till att kvinnan har ett avlångt ansikte, vilket har kostat henne mycket kritik från webbanvändare.

Händelserna som Lauren har upplevt har inte hämmat henne, i själva verket har hon vuxit sig stark med en tjock rustning, som gör att hon inte låter sig slås ner. Istället för att ta åt sig har hon valt att använda sociala medier för att sprida information och förklara sin sjukdom. Hon berättar även att det inte bara är medicinerna som har en grundläggande roll för hennes välbefinnande, utan framför allt så är det hennes familj: maken Cody och dottern Abby.

"Varje dag måste jag lära mig att gå. När jag vaknar måste jag vänta minst 30 minuter innan jag kan kliva upp ur sängen. Det är jobbigt, men jag har vant mig vid det".

Advertisement
itslaurenduh94/TikTok

itslaurenduh94/TikTok

Lauren svarar ofta sina mobbare, hon berättar att de kallar henne "monster" och att de i många fall indikerar henne genom att stirra på henne, men hon bryr sig inte om det.

"Alla stirrar på mig, men jag bryr mig inte om dem. Känslomässigt har det dock varit svårt ibland, eftersom jag undrar varför jag? Men jag har gett mig själv tid att gråta och släppa ut mina känslor. Nu tar jag inte längre åt mig av kritiken, folk får säga vad de vill".

Hade du kunnat reagera på samma sätt eller hade du tagit åt dig?

Advertisement