Ett tvillingpar är förlovade med samma man: "Vi älskar honom och vi vill båda gifta oss med honom"

av Titti Carlberg

03 December 2022

Ett tvillingpar är förlovade med samma man: "Vi älskar honom och vi vill båda gifta oss med honom"
Advertisement

Syskon har ett speciellt band, det verkar som att det räcker med en enda blick för att de ska förstå varandra. Denna förmåga är dock ännu synligare hos tvillingar. De senare delar varje ögonblick av sin existens, de har en enorm koppling till varandra och det verkar nästan som att de använder sig av en telepatisk kommunikation. Den ena tänker en sak och den andra säger det.

Allt detta kan ses i dessa tvillingtjejer, som inte bara är identiska till utseendet, utan dessutom har bestämt sig för att dela på allt. Så pass att de har blivit kära i samma man, en komplex situation, men låt oss se hur de har beslutat att lösa den.

via Realitytitbit

Advertisement

Anna och Lucy DeCinque har kallats de mest identiska tvillingarna i världen, det är inte bara omöjligt att se skillnad på dem, utan de delar dessutom varje exteriör och interiör detalj, det finns inget som skiljer dem åt. Men det som är mest slående är att de lever i en sorts symbios. Anna gör ingenting om inte Lucy följer henne och vice versa. De beter sig väldigt ofta som att de är en enda person.

"När en av oss går på toaletten följer den andra med, detsamma gäller duschen. Den ena kallar på den andra som svarar direkt. Jag tror inte att den ena skulle kunna fungera utan den andra. Vi kommer adrig skiljas åt. Vi är bundna till varandra för evigt".

Advertisement

Det kanske inte är så lätt att förstå deras band, men de förklarar att de inte kan leva åtskilda, de måste hela tiden veta vad den andra gör.

"Vi duschar tillsammans, vi sminkar oss tillsammans, vi går och lägger oss tillsammans och detsamma händer när vi känner hunger, allt är lika, vi äter till och med lika mycket mat. Andra kanske inte förstår oss, men det är så här vi vill leva våra liv, vi uppfattar oss som en och samma person."

Men deras likhet är inte begränsad bara till det, de är till och med kära i samma man, som båda tjejerna är förlovad med. Han heter Ben, och det verkar faktiskt som om han har friat till båda tjejerna, men de vet inte när de ska ha bröllopet, eftersom det är förbjudet för en man att ha två fruar i Australien, där de bor.

"Ben har förståelse - förklarar tvillingarna - för vårt band och han dömer oss inte. Det har varit så här sedan den dagen vi lärde känna honom. Det har aldrig funnits någon svartsjuka mellan oss, och på det här sättet kan vi vara tillsammans för alltid".

Vad tycker du om detta?

Advertisement