Kvinnan bor i sin bil: "jag betalar ingen hyra och flyttar mellan olika vackra platser"

av Titti Carlberg

21 Februari 2023

Kvinnan bor i sin bil: "jag betalar ingen hyra och flyttar mellan olika vackra platser"
Advertisement

En gemensam dröm för många människor är att alltid kunna resa. Genom att ofta vara på resande fot kan man upptäcka olika kulturer och traditioner, upptäcka okända och spännande platser. Många människor vill förvandla sina liv till äventyr, vakna varje dag på en ny plats, gå upp på morgonen och se ett nytt scenario.

Allt detta representerade denna kvinnas dröm, hon var trött på att ägna sitt liv åt att jonglera med arbete och konstanta utgifter så hon bestämde sig för att det var dags för en förändring. Hon förvandlade sin bil till sitt hem och började köra jorden runt med den.

via Dailymail

Advertisement
nikitacrump/Instagram

nikitacrump/Instagram

Nikita Crump, 31, gjorde ett verkligt modigt val. Hon var trött på rutinen som bara bestod av arbete och utgifter så hon bestämde sig att det var dags att förändra sitt liv. Hon köpte en bil, en Honda Civic från 2012, och gjorde om den till sitt hem.

Innan hon gav sig ut på detta äventyr spenderade hon nästan hela sin lön för att betala hyran. Nu har hon dock lyckats uppnå en ekonomisk stabilitet. 

"Jag kan inte tänka mig att gå tillbaka till att börja betala hyra igen. Det här nya livet har fått mig att inse att jag inte gillade mitt tidigare liv".

 

Advertisement
nikitacrump/Instagram

nikitacrump/Instagram

Nikita hade två arbeten för att kunna försörja sig, men hon sade upp sig från båda och gav sig ut på sin resa, från vilken hon berättar om sina äventyr på sociala medier. Detta är hennes nya yrke.

"Förut var jag tvungen att anstränga mig, jag var noga med vad jag skulle köpa, och jag var framför allt tvungen att spara . Det var en jobbig period för mig, som tur är är den över".

nikitacrump/Instagram

nikitacrump/Instagram

Hon lämnade allt bakom sig, packade elektronik, utomhusartiklar (campingtält), toalettartiklar och en hink i bagageutrymmet på sin bil.Då och då hälsar hon på hos en kompis, hon tvättar sig på gymmet och varje kväll letar hon upp ett nytt ställe att tillbringa natten på. 

"Sedan jag flyttade in i min bil har mitt liv blivit bättre. Självklart möter jag nya utmaningar varje dag, men tack vare denna erfarenhet har min tillvaro blivit trevligare. Och allt kostar mindre än det jag betalade i hyra".

Nikitas var ett svårt val, men hon tvekade inte en sekund innan hon gav sig ut på detta äventyr.

Skulle du ha fattat samma beslut som hon?

Advertisement