En 10-årig pojke lyckades rymma från en kvinna som jagade honom tack vare en smart strategi

av Titti Carlberg

19 November 2022

En 10-årig pojke lyckades rymma från en kvinna som jagade honom tack vare en smart strategi
Advertisement

Ibland känns det som att man har ett sjätte sinne som hjälper en att uppfatta farliga situationer i tid. Just i det ögonblicket vet man inte vad man ska göra. Vissa blir upprörda, deras sinne blir grumligt och de lyckas inte komma på någon lösning för att undvika situationen. Andra har å andra sidan gåvan att inte stressa upp sig, de förblir lugna och överväger noggrannt alla alternativ, för att välja det bästa. Ofta har man dock inte så mycket tid på sig, utan man måste tänka och agera snabbt.

Det var precis det som den här pojken gjorde, han upptäckte att en kvinna förföljde honom och lyckades fly tack vare en intelligent list. Låt oss ta reda på hur han gjorde.

via Msn

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Sammy Green är en 10-årig pojke som bor i Pottstown, Pennsylvania, med sin familj. En eftermiddag lämnade han skolan, han sa hej då till sina klasskamrater och påbörjade sin promenad hem. På vägen stannade han till vid en minimarket och det var där hans obehagliga äventyr började.

Inne i butiken kom det fram en kvinna som började prata med honom, hon sa att hon var en vän till hans pappa och att han borde följa med henne. Sammy litade dock inte på kvinnan utan lämnade närbutiken och fortsatte in på vägen som skulle ta honom hem.

Advertisement

Den lilla pojken fortsatte att gå, men han märkte snabbt att kvinnan förföljde honom. I det ögonblicket förlorade barnet inte lugnet, utan började omedelbart fundera ut en plan som skulle rädda honom.

När han var framme vid Dani Bee Funky-butiken tvekade han inte utan gick in i den. Han gick direkt fram till kassan och sa utan förklaring till kassörskan: "låtsas att du är min mamma, en kvinna förföljer mig".

 

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Kassörskan, en 17-årig tjej med namnet Hannah Daniels, tittade upp, fick syn på kvinnan som förföljde pojken, stå vid ingången till butiken, och förstod omedelbart läget. Av den anledningen tog hon Sammy i handen och tillsammans med honom gick hon fram till dörren och stängde den framför kvinnan. Förföljaren hade inget annat val än att gå därifrån. Polisen larmades omedelbart och på kort tid lyckades de spåra upp kvinnan och stoppa henne.

Lilla Sammy återvände hem till sina föräldrar som varje dag försöker få honom att glömma den dåliga händelsen.

Vad tycker du om den här smarta pojken?

Advertisement