Dottern börjar bete sig väldigt illa: hennes mamma sparkar ut henne ur huset

av Titti Carlberg

20 Mars 2023

Dottern börjar bete sig väldigt illa: hennes mamma sparkar ut henne ur huset
Advertisement

När man blir förälder upplever man en enorm glädje, men samtidigt börjar man fundera på om man kommer att vara en bra mamma eller pappa, om man kommer uppfostra barnet rätt, men framför allt om det kommer att visa respekt mot sin nästa.

Jobbet att vara förälder är inte på något sätt lätt, speciellt inte om man är ensam om att hantera flera barn, vilket var det som hände denna kvinna, som var tvungen att vidta åtgärder inför sin dotters dåliga beteende. Utan att veta om hennes handlingar var överdrivna eller inte, bestämde hon sig för att söka råd från Reddit-användare.

via Daily Hind News

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Kvinnan är mamma till tre flickor: Lucy, Diane och Rosa (21, 17 och 15 år gamla). Trots att hon var ensam, tack vare sina föräldrars hjälp, kunde hon försörja familjen och allt verkade gå bra. Det är dock synd att när den äldsta dottern växte upp började hon orsaka problem för sin mamma. Den sistnämnda fruktade främst att dottern hade skaffat sig dåliga vänner, den typen av relationer som leder till problem.

Ju längre tiden gick desto mer såg kvinnan hur dotterns attityd förändrades, hon kom och gick som hon ville, som om hon bodde på ett hotell. Dessutom jobbade hon, men slösade bort det mesta av pengarna hon tjänade, hon hjälpte inte till det minsta med hushållsutgifterna.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Jag låtsades som ingenting - förklarar mamman - men till slut gjorde hon en sak som hon inte borde ha gjort. Mina två yngsta döttrar fick mycket värdefulla smycken av deras farmor, som hade tillhört familjen i flera generationer. En morgon upptäckte vi att de värdefulla smyckena var försvunna. Vi letade efter dem över hela huset, men de fanns inte. Jag frågade Lucy om hon hade sett dem, men hon gav mig ett nekande svar. Jag visste dock att det var hon som hade tagit dem".

Kvinnan pressade sin dotter att säga sanningen, och till slut erkände hon att hon hade tagit dem till pantbanken, för att tjäna pengar på dem.
"Jag visste inte hur jag skulle bete mig, så jag sa till henne att lämna vårt hem. Tre dagar senare flyttade hon till mina föräldrar, som höll med henne om att jag behandlade henne orättvist".

Webbanvändarna har inte tagit en exakt ställning, vissa håller med mamman som hävdar att dottern inte betedde sig bra och förtjänade denna behandling, medan andra hävdade att hon borde ha gett henne en läxa, men inte jagat iväg henne hemifrån.

Hur tycker du att mamman skulle ha agerat?

 

Advertisement