"En kund gav mig sitt nummer när han satt vid bordet med sin flickvän"

Titti Carlberg

13 November 2022

Advertisement

Det finns många stimulerande jobb där man kan få kontakt med andra människor. Ett av dessa är att jobba som servitris. Ett yrke som är älskat av många, men utan tvekan väldigt slitsamt. Det är faktiskt ganska jobbigt att behöva ägna flera timmar att servera och kommunicera med kunder i hopp om att tillgodose deras önskemål på bästa möjliga sätt.

Denna servitris har genom en video på TikTok velat visa hur en av gästerna lämnade sitt telefonnummer till henne. Det är egentligen inget konstigt med det, men det blir det om killen i fråga sitter bredvid sin flickvän.

via Lavanguardia

Advertisement

jodylynntavares/TikTok

Jody Tavares arbetar på en restaurang i Texas, USA. En dag när hon serverade ett förlovat par lämnade killen, framför ögonen på sin flickvän, en lapp till servitrisen där hans telefonnummer stod skrivet. 

Jody spelade in en video på händelsen som hon publicerade på TikTok, vars enda syfte var att hjälpa henne att hitta tjejen som hade suttit bredvid killen i fråga. Hon ville visa tjejen vad för slags kille pojkvännen var.

"Om du och din pojkvän stannade för att äta på Hooters efter Stars-matchen i centrala Dallas, och jag var er servitris, så vill jag att du ska få reda på sanningen om vad din pojkvän gjorde. Jag är trött på män som beter sig på detta bedrägliga sätt, speciellt som han gjorde det framför dina ögon".

jodylynntavares/TikTok

Jody mottog många kommentarer och de flesta av dem berömde hennes beteende och den solidaritet hon visade mot en okänd tjej. Många tipsade henne också om olika sätt att spåra upp tjejen, ett av dem är att "skriva till killen och fråga efter hans sociala medier, på så sätt kan hon lätt få reda på tjejens namn, och kan berätta allt för henne." En annan person ingrep dock och skrev att hon känner paret i fråga och ville klargöra situationen"Jag känner paret du pratar om, och jag kan försäkra dig att du har missförstått hela situationen. Personen som satt vid bordet med honom är hans syster! Han är fatiskt singel.".

Servitrisen trodde på denna nya version av händelsen, men det gjorde inte hennes follower som undrade varför han hade "agerat så hemligt om han inte hade något att dölja?"
Tycker du att det var rätt av servitrisen att offentliggjöra sanningen?

Advertisement