"Jag har 11 barn med 8 olika män, när jag berättar det för folk så tror de inte på mig"

av Titti Carlberg

30 Oktober 2022

"Jag har 11 barn med 8 olika män, när jag berättar det för folk så tror de inte på mig"
Advertisement

Det hävdas ofta att en av livets största glädjeämnen är att föda ett barn och se det växa upp. Faktum är att det finns individer som har anammat denna filosofi helt och fullt, och har lyckats föda många barn. Det enda problemet med att ha en stor familj kan vara kostnaderna som detta medför och utrymmet i bostaden, men när dessa hinder väl är övervunna är allt till det bästa.

Att ha en stor familj var den här kvinnans dröm. Hennes önskan har gått i uppfyllelse, faktum är att hon har 11 barn med 8 olika män. Trots all den kritik hon får på webben försvarar hon ständigt sin vilja.

via phieudoraa/Tiktok

Advertisement
phieudoraa/TikTok

phieudoraa/TikTok

Hon heter Phi och är en tiktoker från Memphis, USA, och hon är känd på det sociala nätverket under pseudonymen phieudoraa. Varje dag delar hon videor på sin profil som skildrar hennes liv, allt från rörliga klipp till roliga situationer. Hon älskar att visa upp sig tillsammans med alla sina barn.

Naturligtvis finns det ingen brist på kritik mot henne. Kommentarerna under hennes videor handlar om hennes val att få så många barn med olika män. Hon har sett det lämpligt att svara webbanvändarna på ett ironiskt sätt och hävdar att det är bättre att ha fler pappor, för på så sätt har man alltid en i reserv. Andra människor tror dock att hon har valt att få många barn för att hon ska få mer i bidrag.

Advertisement
phieudoraa/TikTok

phieudoraa/TikTok

Men det finns också de som stöder henne, som berömmer henne för hennes val att skaffa så många barn, utan att bry sig om andras dömande. En av personerna kommenterade faktiskt genom att säga att hans mamma fick 9 barn med lika många män, och trots detta kom han väldigt bra överens med sina syskon.

Tycker du att det är rätt att ha ett så stort antal fäder för så många barn, och tror du att saknaden av en referenspunkt i familjen lätt skulle kunna övertas av en annan man?

 

Advertisement