Miljonären parkerar sin bil överallt: "Jag bryr mig inte om att jag får böter, jag har råd att betala dem"

av Titti Carlberg

29 Oktober 2022

Miljonären parkerar sin bil överallt: "Jag bryr mig inte om att jag får böter, jag har råd att betala dem"
Advertisement

Under årens gång har bilarna i staden ökat avsevärt. Varje familj äger minst två bilar. Detta innebär dock att när man ska parkera är antalet lediga parkeringsplatser få, den enda lösningen är att parkera där det råder parkeringsförbud.

Om man ska åka till en specifik plats är det inte bara tiden det tar att nå platsen som man måste ta hänsyn till, utan också tiden det tar att hitta en ledig parkeringsplats.

Denna man bestämde sig dock för att inte längre slösa sin tid på att leta efter en plats att parkera på, så han parkerar på den första platsen han ser. Om han, när han återvänder till bilen, ser att det sitter en böteslapp på vindrutan, blir han inte irriterad eftersom han är miljonär och anser själv att han har råd att betala boten.

via mrrlvkedes/TikTok

Advertisement
mrrlvkedes/TikTok

mrrlvkedes/TikTok

Luke Desmaris, 27, är miljonär, när han ska parkera sin bil oroar han sig inte med att söka en tillåten plats eftersom han inte bryr sig om han får böter. Faktum är att på grund av sitt beteende har han fått cirka 100 böteslappar.

Advertisement
mrrlvkedes/TikTok

mrrlvkedes/TikTok

Luke vill inte slösa tid på att leta efter en tillåten parkeringsplats, när han kommer fram till sin destination parkerar han på första tillgängliga utrymme. Han struntar i om det är parkering förbjuden på just den ytan. Han särskiljer sig från alla de som spenderar mycket tid på att söka efter en ledig tillåten parkeringsplats, för om han får böter så bryr han sig inte, han har tillräckligt med pengar för att betala dem. Dessutom hävdar han att han föredrar att betala böter istället för att slösa en massa tid och komma hem snabbare för att arbeta.

"Om jag kan spara tid, då gör jag det. Folk ser en böteslapp, men jag ser en VIP-parkering. Så fort jag ser en tom plats ställer jag bilen där."

mrrlvkedes/TikTok

mrrlvkedes/TikTok

Denna man har bestämt sig för att dela sin "innovativa" parkeringsteknik med TikTok-användare och förklarar att han gör det för att inte slösa tid på att leta efter en tillåten parkeringsplats. 
Det var många som inte gillade hans beteende och betonade att det var ett "skrytbeteende". En annan person påpekade, å sin sida, att det i London förmodligen, "är billigare att betala böter än parkeringingsavgiften".

Vad tycker du om hans beteende?

Advertisement