De spenderar över 2000$ på sin kusins bröllop och upptäcker sedan att de inte är bjudna

av Titti Carlberg

31 Oktober 2022

De spenderar över 2000$ på sin kusins bröllop och upptäcker sedan att de inte är bjudna
Advertisement

När en släkting ska gifta sig bör man vänta med att fundera på vilken present man ska köpa tills man vet platsen och tidpunkten för eventet, och framförallt om man är inbjuden till bröllopet. Det är först då man ska börja fundera på vilken gåva man ska köpa till brudparet. För det skulle ju verkligen vara synd om man upptäcker, efter att man köpt presenten, att man inte är välkommen på bröllopet.

Detta är vad som hände ett par som, efter att ha spenderat över 2 000 dollar på en gåva, upptäckte av en slump att de inte fanns bland de inbjudna. Låt oss se vad som hände.

via BallsackJuicer/Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Detta par är gifta och driver ett tryckeri. Kvinnans kusin skulle gifta sig och av den anledningen bestämde de sig för att, istället för att köpa en gåva, skapa inbjudningskort, bordsplaceringskort, banderoller och skyltar till kusinens bröllop. Men det visade sig att paret inte var bjudna och därför beslöt de sig för att avreagera sig och berätta om händelsen i ett inlägg på Reddit.

"Min frus kusin kom till vårt tryckeri och bad om att vi skulle trycka upp inbjudningskort till hennes bröllop. Detta är en sak som vi gör gratis till släktingar och vänner. Vi är glada över att hjälpa till. Kort tid före evenemanget ber bröllopsarrangören att ha allting klart till ett specifikt datum, men vi hade ännu inte fått någon inbjudan att delta."

Vid det laget frågade paret om deras inbjudan hade skickats till dem, men det visade sig att de inte ens var bjudna. Den blivande bruden förklarade för dem att det var ett bröllop med bara den närmaste familjen och de närmaste vännerna. Och de hörde inte till någon av de kategorierna.

 

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Kvinnans ord förvånade paret så mycket att de inte visste vad de skulle svara
"Vi hade spenderat över 2 tusen dollar för material och varje gång vi visade förslag på en design fortsatte bruden och bröllopsarrangören att revidera, vilket tvingade oss att göra fler utskrifter. Vi har ett företag som får in många beställningar, vilket betyder att vi har mycket att göra, så vi var alltid tvugna att göra dessa utskrifter efter stängningsdags. Vilket innebar att vi gjorde det på vår fritid och att det kostade en hel del pengar."

Paret bestämde sig då för att brudparet skulle betala för materialet. Ett val som kvinnans anhöriga inte gillade, som ringde till företaget och klagade.
"Efter alla dessa tvister funderar jag på att säga åt henne att betala fullt pris".

Vad tycker du om detta?

Advertisement