Han upptäcker att hans flickvän bara duschar varannan vecka: "jag sover på soffan på grund av hennes stank"

av Titti Carlberg

25 Oktober 2022

Han upptäcker att hans flickvän bara duschar varannan vecka: "jag sover på soffan på grund av hennes stank"
Advertisement

Samexistens är alltid mycket komplext. När två personer har varit förlovade under en längre tid kan de ta beslutet att flytta ihop. Detta val innebär dock också att man måste kunna anpassa sina vanor med en annan människa. Alla har sina egna rutiner, som dock kanske inte gläder partnern, som kan hamna i svårigheter, men som framförallt kanske inte vet hur man ska hantera ämnet. Att be en person att ändra sina vanor kan skapa problem i förhållandet.

Det var vad som hände detta par. Killen vet inte hur han ska lyckas övertyga flickvännen att duscha oftare eftersom han nu tvingas sova på soffan på grund av hennes lukt.

via Headtopics

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Paret hade, efter tre års förlovning, beslutat sig för att flytta ihop, men efter några dagar fick mannen börja ta itu med en av flickvännens vanor, som han inte hade känt till. Kvinnan duschade bara en gång varannan vecka

"Jag älskar henne - berättar han - men jag har upptäckt att hon bara duschar ett par gånger i månaden. Under de tre åren vi dejtade kände jag aldrig någon obehaglig lukt. Men nu när vi har bott ihop en tid har jag börjat känna den. Till en början accepterade jag det utan problem. Men i längden är det jobbigt och jag orkar inte mer, jag har bestämt mig för att sova i soffan istället för tillsammans med henne i sängen".

Då och då har pojkvännen försökt att be henne duscha, men varje gång han gör det blir hon upprörd och svarar att det är helt och hållet hennes ensak, att det bara är hon som bestämmer när hon ska tvätta sig.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Mannen är ledsen över hennes beteende, eftersom han uppfattar att det är en fråga som ligger honom varmt om hjärtat, och han vill hitta en lösning tillsammans med henne för att övervinna detta problem, vilket kan bli svårt om de inte lyckas komma överens. Av den anledning har han bett om hjälp från webbanvändare som svarar att de borde kompromissa, hon kan tvätta kroppen lite oftare men hålla sig till att tvätta håret bara var fjortonde dag.

Hur skulle du ha betett dig?

Advertisement