Hon ber om att få byta plats på planet eftersom hon sitter mellan två "jobbiga" personer

av Titti Carlberg

31 Oktober 2022

Hon ber om att få byta plats på planet eftersom hon sitter mellan två "jobbiga" personer
Advertisement

Varje gång man reser med flyg får man en ny erfarenhet, men vet aldrig om förväntningen som man har ska bli verklighet eller inte. Förhoppningen är dock alltid densamma, det vill säga att tiden ska gå fort och att man får vara i fred. Det händer ofta att man kliver ombord med tanken att man ska sova sig igenom hela resan, men det är dock inte alltid möjligt. Ibland kan det finnas skrikande och gråtande barn som hindrar en från att sjunka in i sömnens värld, andra gånger kan det vara att man sitter obekvämt vilket tvingar en att vrida sig än åt ena hållet än åt det andra.

Tjejen som är huvudperson i vår berättelse upplevde en, för henne, jobbig flygresa som irriterade henne till den grad att hon bad besättningen om att få byta plats. Hon bestämde sig dessutom för att berätta på Twitter om sin hemska flygresa.

via Dailymail

Advertisement

Sidney Watson, politisk kommentator, har genom ett inlägg på sociala medier berättat om sin dåliga erfarenhet under en flygresa. Hon åkte på en tre timmar lång arbetsrelaterad flygresa, synd bara att det var en resa som hon aldrig kommer att glömma. Sätena i planet var ordnade i rader om tre, och hon hade fått sig tilldelad en plats mellan två andra.

Hennes klagomål bestod av det faktum att hon satt mellan två överviktiga personer, vars kroppsbyggnad överskred gränsen för hennes tillgängliga utrymme. Av denna anledning valde Sidney att fråga flygvärdinnorna om det fanns möjlighet att byta plats, men det var inte möjligt.

Advertisement

Klagomålet som skedde via sociala medier, fick flygbolaget att svara via mail. I det senare betonades det att flygvärdinnor alltid försöker behaga kunderna för att göra deras resa så behaglig som möjligt, men i denna specifika situation hade det inte varit möjligt.
"Vi gör vårt bästa för att undvika obekväma sittplatser. Jag kan förstå din besvikelse över situationen som du tvingades uppleva. Som ursäkt har vi utfärdat en resekredit på 150 dollar.

Det var många personer som kommenterade kritiskt på hennes inlägg och påpekade att hon hade varit överdrivet oförskämt mot sina grannar. Sidney bestämde sig för att förklara att "jag bryr mig inte om ni tycker att jag har betett mig illa. Hela min kropp berördes mot min vilja. Det fanns inte ens plats för att dra ner armstödet".

Hur tycker du att hon skulle ha agerat?

 

Advertisement