De träffades via en dejtingapp och blev tillsammans: de upptäckte senare att de är mor och son

av Titti Carlberg

25 Oktober 2022

De träffades via en dejtingapp och blev tillsammans: de upptäckte senare att de är mor och son
Advertisement

Ett sätt som ofta används för att träffa nya människor är genom att använda sig av internet och sociala nätverk, eller virtuella nätverk som kopplar samman olika människor. Det är sedan upp till var och en av dem att välja om de vill fortsätta och fördjupa vänskapen genom att träffas personligt eller inte.

När man lär känna en person genom ett virtuellt nätverk, innan man ser personen live, försöker man förstå om det kan finnas en samhörighet, om man har samma intressen och samma passioner. Om alla dessa element passar ihop perfekt, bestämmer man sig oftast för ett möte med personen. De dagar som föregår mötet är ofta fulla av optimism, men framför allt av hoppet att gnistan ska leva kvar även efter första träffen.

Huvudpersonen i vår berättelse skapade en profil på en dejtingsajt och började "chatta" med en kvinna, men han förväntade sig aldrig att, när han lärde känna henne live, skulle sitta framför sin mamma.

via Il Messaggero

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

När man registrerar sig på en dejtingsajt väljer man oftast ett falskt namn för att hålla sin identitet hemlig. Det första steget, i dessa fall, är att börja skriva till den andra personen. Först senare, om de två är i harmoni, kan de besluta sig för att utbyta mer information med början från ens riktiga namn.

Den här killen bestämde sig för att registrera sig på sajten och strax efter började han "chatta" med en kvinna. De fann varandra perfekt och tillbringade flera timmar med att skriva meddelanden till varandra, tills de bestämde sig för att det var dags att träffas live. 

Synd bara att kvinnan som killen fann så intressant var hans mamma.

Denna mor och son, utan att veta vem den andra var, bokade ett specifikt möte och gick till platsen de hade bestämt. När de äntligen stod öga mot öga ville ingen av dem tro sina ögon, för med enorm förvåning upptäckte de att den ena av dem är den andras "singel" och vice versa.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Att gå på en dejt och stå öga mot öga med sin mamma eller sitt barn är inte den bästa av situationer. Den här händelsen markerade en negativ punkt för huvudpersonerna.

Förmodligen kommer det att hindra dem från att söka efter nya virtuella bekantskaper genom dejtingsajter.

Vad tycker du om detta?

Advertisement