Han hör ljud i köket, tar ett kort och ser en mans ansikte: "Jag packade mina väskor, jag känner mig inte trygg där"

av Titti Carlberg

20 Oktober 2022

Han hör ljud i köket, tar ett kort och ser en mans ansikte: "Jag packade mina väskor, jag känner mig inte trygg där"
Advertisement

Bland det läskigaste man kan föreställa sig är nog att föreställa sig att man befinner sig framför ett spöke mitt i natten. Om detta händer i ditt hem förökar sig rädslan eftersom just hemmet borde vara en plats där man ska känna sig trygg. Vad skulle du göra om en närvaro dök upp framför dina ögon i ett rum i din bostad?

En man berättar på Reddit att han upplevde något liknande, han tog ett foto, publicerade det och berättade vad som hade hänt.

via The Sun

Advertisement
OopySpoopyMan/Reddit

OopySpoopyMan/Reddit

Mannen förklarade att han var ensam hemma när han vid ett tillfälle hörde ett konstigt ljud komma från köket, liknande fotsteg och prasslande av kläder. Han bestämde sig för att knäppa ett kort i den riktningen eftersom dörren var öppen och resultatet skrämde bokstavligen livet ur honom: bilden visade i själva verket ett ansikte som tittade ut, rakt mot honom, bakom dörrkanten.

Om man skärper blicken så kan man faktiskt se det som verkar vara en mans ansikte vid dörren. Huvudpersonen i berättelsen sa att han var övertygad om att det var ett spöke och bestämde sig för att dela bilden med Redditanvändare: "Efter att ha hört höga ljud komma från mitt kök tog jag ett kort och fick syn på detta." När webbanvändarna försökte antyda att det med största sannolikhet var ett skämt av hans rumskamrat förklarade mannen att han var ensam hemma.

Advertisement
OopySpoopyMan/Reddit

OopySpoopyMan/Reddit

"Jag bodde ihop med 3 kompisar men vid tiden för bilden var jag ensam hemma. Efter att ha tagit fotot kollade jag i köket, men det var ingen där. Jag kontrollerade alla rummen men hittade ingen. Ytterdörren och alla fönster var stängda. Jag har ingen aning om vad det kan vara".

Hans reaktion var att lämna bostaden, bestämma sig för att aldrig mer återvända och började söka sig en ny bostad. Han hade blivit rejält uppskrämd den natten.

En person frågade: "Hur ska du hantera det om du får reda på att det inte var en synvilla? Känner du dig trygg i ditt hem?", mannen svarade "Tyvärr så är det ingen synvilla. Om det ändå vore det. Nej jag känner mig inte trygg där, faktum är att jag har packat mina väskor och flyttat tillbaka till mina föräldrar. Jag har förklarat anledningen för mina rumskamrater, men de har trots allt beslutat sig för att bo kvar. Jag fortsätter att betala min del av hyran tills hyresavtalet löper ut, vilket tack och lov är nära förestående."

Hur ska man kunna tycka att han gör fel? Vad hade du gjort om det hände dig?

Advertisement