En tatuerare vägrar att tillfredsställa begäran från en minderårig: "Jag är stolt över det"

av Titti Carlberg

01 Oktober 2022

En tatuerare vägrar att tillfredsställa begäran från en minderårig: "Jag är stolt över det"
Advertisement

Detta med tatueringar är inte en ny trend, utan en praxis som har sina rötter i historien. Den grundläggande aspekten av tatueringen är dock dess beständighet. Även om innovativa tekniker gör att man kan radera en tatuering, är det alltid bättre att vara försiktig när man väljer vilken tatuering man vill ha och var någonstans på kroppen den ska sitta. Detta är ett val som ska göras med hänsyn till varje detalj

Alltför ofta fattar unga människor beslut utan att tänka på konsekvenserna, att tatuera sig är en av dem, så det är en vuxen persons uppgift att förklara vad konsekvensen kan bli av en viss gest. 
I det här fallet var det tatueraren som vägrade att tatuera en minderårig, på grund av att barnet kunde ångra sig när det blev äldre.

via Cristianogulia/TikTok

Advertisement
Cristianogulia/TikTok

Cristianogulia/TikTok

Cristiano Gulia är tatueraren som blev "känd" för att ha vägrat tatuera en minderårig grabb.
En morgon kom det in en kvinna i hans studio som ihärdigt började tjata på honom att tatuera hennes minderåriga son. Efter flera försök där Cristiano förklarade för kvinnan att han helst inte utförde den tatueringen, valde han att återuppta de avslutande fraserna i diskussionen och publicera dem i en video på TikTok.

Kvinnan hävdade att tatueraren kunde tatuera hennes son utan problem eftersom hon, mamman, gav sin tillåtelse till det. Mannen försökte på alla sätt förklara för henne att det inte handlade om betalning eller tillåtelse, utan att han helt enkelt vägrade tatuera en tonåring. "Problemet var att jag inte ville tatuera en ros på halsen och halva ansiktet på en femtonåring". Kvinnan gick till slut därifrån.

Advertisement
Cristianogulia/TikTok

Cristianogulia/TikTok

Klippet som publicerades av Cristiano fick många visningar, så pass många att han valde att spela in en till video där han förklarar på djupet det som hade hänt. 
"Jag förväntade mig inte att min video skulle skapa ett sånt väsen, därför vill jag förtydliga några detaljer av händelsen. En tatuerare med självrespekt som står framför en minderårig som vill tatuera sig, tar tonåringen i handen och följer det in i den underbara tatueringsvärlden. Jag är stolt över det jag gjorde."

Tycker du att den här tatueraren gjorde rätt?

 

Advertisement