Han vinner 4 miljoner pund på en lott tillsammans med sin flickvän, hon får hela summan till sitt konto och lämnar honom

Titti Carlberg

01 September 2022

Han vinner 4 miljoner pund på en lott tillsammans med sin flickvän, hon får hela summan till sitt konto och lämnar honom
Advertisement

Var och en av oss har olika drömmar, men en gemensam som många hoppas få uppfylld är att vinna på lotteri. Pengarna som man vinner skulle tillåta en att leva ett bekvämt liv utan stress, och man skulle kunna ägna sig åt det man älskar mest. Det kanske var den tanken som slog Kirk Stevens när han upptäckte att han hade vunnit en otrolig summa, mer än 4 miljoner euro. Synd bara att inget gick som det skulle.

Hans flickvän lyckades få vinsten registrerad i sitt namn utan att han visste något om det.

via Dailymail

Advertisement

Pixabay - Not the actual photo

Kirk och Laura Hoyle, 39 respektive 40 år gamla, bodde tillsammans i Nottingham. Mannen hade alltid tagit hand om hushållsutgifterna eftersom han inte ville att hans sambo skulle betala hyran. Mellan dem fanns det dock ett avtal, nämligen den att hon varje vecka skulle köpa en lott.

De hade länge hoppats på att vinna en stor summa för att kunna förändra deras livsstil, men för Kirk hade det nog varit bättre om de inte hade vunnit något.

När de fick reda på att de hade vunnit var de i sjunde himlen, de tog emot checken tillsammans, vilken båda två skrev sin namnteckning på. Med de pengarna skulle de starta ett företag tillsammans. Allt flöt på bra, tills Laura bestämde sig för att lämna Kirk och föra över alla pengar på sig själv, för att köpa sig ett hus för cirka 500 000 pund. "Hon nöjde sig inte med det utan försökte även ta mina två hundar med sig".

Mannen hävdar att halva summan tillhör honom, eftersom även hans namn stod på checken, inte bara hans förre detta flickväns. Men tyvärr betyder inte det något. Hela summan blir överförd på det bankkonto som den som har köpt lotten har.

Advertisement

Pexels - Not the actual photo

Kirk är ledsen över hur han har blivit behandlad, han hade litat på sin flickvän. "Vi hade planerat för framtiden. Vi skulle köpa en fastighet tillsammans och bygga oss ett imperium". Efter vinsten "sa hon till mig att hon inte ville vara tillsammans med mig längre. Det vara som om att pengarna gav henne tryggheten att slänga bort allt, hon kände sig överlägsen mig". Mannen säger att han skulle nöja sig med 10% av summan för att bygga upp sitt liv långt från henne.

Vem som helst skulle bli besviken över en sådan behandling. Hur hade du reagerat?

Advertisement