Hon beslutar sig för att flytta in i sin bil så att hon inte längre behöver betala hyra: "Nu kan jag ägna mig åt att resa"

av Titti Carlberg

23 Augusti 2022

Hon beslutar sig för att flytta in i sin bil så att hon inte längre behöver betala hyra: "Nu kan jag ägna mig åt att resa"
Advertisement

Vem av oss har aldrig upplevt svåra tider, då det har varit nödvändigt att spara så mycket som möjligt? Det sker ofta av olika anledningar: byte av arbete, oväntade utgifter och förflyttningar är bara några av de växlingar som kan tvinga oss att avstå från något för en kortare tid eller längre period. det viktiga är att lära sig hantera sin ekonomi på ett intelligent sätt och dessutom vara smidig på att hantera livets alla upp- och nedgångar. 

En tjej hade en lite märklig gimmick för att klara detta.

via Dailymail

Advertisement
@nikitacrump/TikTok

@nikitacrump/TikTok

Nikita Crump är en tjej från North Carolina som arbetade i ett varuhus och i ett växthus där hon tog hand om fjärilar. Men trots att hon hade två jobb, var hon tvungen att varje dag göra akrobatiska övningar för att klara ekonomin och säkerställa sig ett värdigt liv och hon tvingades till många uppoffringar "Jag kunde inte tillåta mig att gå ut och äta med kompisar och handlade all min mat i billighetsaffärer", berättar den unga tjejen. "Jag sparade ständigt men det verkade aldrig vara tillräckligt."

Så i oktober 2019 tog hon beslutet att minska på den största kostnaden: bostaden. "Jag hade tidigare bott i en bil, en kort period, så jag var inte främmande för den situationen" säger Nikita.

Advertisement
@nikitacrump/TikTok

@nikitacrump/TikTok

Hon har delat med sig av sin erfarenhet på TikTok, som är hennes enda jobb idag. I en serie videor avslöjar hon för webbanvändarna hur hon anpassade sin Honda Civic till en bostad, vilket gjorde henne populär hos sina follower. I sina videor visar hon att för att sova och skydda sig mot värme och kyla använder hon isolerande överdrag för fönstern, gjorda med reflekterande isolering och svart tyg och att hon använder Google Maps för att hitta lämpliga parkeringsplatser för natten. För att äta har hon en speciell plastbricka som hon sätter på ratten och för hygieniska behov använder hon offentliga toaletter och hon duschar på gymmet som är öppet dygnet runt.

Nikitas bil är nu det perfekta fyrhjuliga hemmet utrustad med förvaringslådor med kläder och nödvändiga föremål, bärbara laddare och små fläktar i bagageutrymmet. Det är tack vare detta som hon äntligen har råd att resa runt i landet och umgås med vänner.

@nikitacrump/TikTok

@nikitacrump/TikTok

Hyresökningarna har drivit många människor att hitta alternativa lösningar som Nikitas. För detta har den unga tjejen fått mycket stöd från sina follower

"Hotell Civic" skojar en följare bland kommentarerna, medan en annan delar med sig av sin erfarenhet: "Jag och min fru var i samma situation som du är i, du är inte där på grund av att du vill det. Vi letar fortfarande efter en lösning för att kunna bygga vårt drömhus. Vi älskar dig."

Ett exempel som man utan tvekan kan hämta inspiration från: Nikita lär oss att inte ge upp inför svårigheter, utan att använda dem som en språngbräda mot ett bättre liv. Hennes liv kanske inte är så bekvämt men det är mycket friare och lyckligare, eller hur?

Advertisement