"Jag är 19 år gammal och min pojkvän är 42, vi älskar varandra, men folk förstår inte det"

av Titti Carlberg

09 Augusti 2022

"Jag är 19 år gammal och min pojkvän är 42, vi älskar varandra, men folk förstår inte det"
Advertisement

Det sägs att kärlek övervinner alla svårigheter. Många par lever i flera år i lugn och ro, även om andra är emot dem eller inte godkänner förhållandet. Särskilt när det kommer till stora åldersskillnader är det inte lätt att övertyga andra om att det är kärlek och inte opportunism eller något annat. Sann kärlek blir därmed oslagbar för många: ett par från Storbritannien har verkligen sett bortom, det skiljer mer än 20 år mellan dem.

Courtney Louise McVay, 19, bestämde sig för att dela en video av henne och hennes 42-årige pojkvän, trots att hon visste att hon skulle få motta mycket kritik på nätet.

via The Star

Advertisement
Tik Tok screenshot / courtlou2002

Tik Tok screenshot / courtlou2002

Courtney Lousie McVay, 19, bestämde sig för att dela sin historia på TikTok. Hon är lyckligt förlovad med en 42 årig man.

Det står klart att hon kort efter att ha delat videon fick en rad kritik om den stora åldersskillnaden mellan dem. Många av internetanvändarna beskrev till och med situationen med ganska starka termer, så mycket att flickan erkände att hon, trots att hon visste att hon skulle få motta mycket kritik, inte trodde att det skulle gå så långt.

Men det fanns heller ingen brist på positiva kommentarer: "Så länge du är myndig och inte, till exempel, 30 år gammal och tillsammans med en 15-åring, så är det okej."

Advertisement
Tik Tok screenshot / courtlou2002

Tik Tok screenshot / courtlou2002

Mannen, även om han aldrig hade trott att han skulle bli tillsammans med en tjugoåring vid 42-års ålder, säger att kärleken har ingen ålder och följer inte några gränser. "men folk tycker att det är normalt att kritisera andra, skriver en person.

"Jag älskar helt enkelt min pojkvän, eller rättare sagt min man. Personligen tycker jag att ålder bara är en siffra när du väl har fyllt vuxenåldern". Courtney skrev att hon inte bryr sig om andra människors ogillande eftersom hennes kärlek är starkare än allt annat. Men hon har även, trots kritiken, fått mycket stöd från personer som påminner henne om att inte lyssna på de som kritiserar.

Vad tycker du? Är kärleken viktigare än åldersskillnaden?

Advertisement