x
Flickvännen berättar att hon är med…
En 180 kg tung Manta hoppar plötsligt upp på båten och föder ungar Bland alla dessa kycklingar gömmer det sig fem citroner: det roliga visuella spelet som utmanar dig att hitta dem

Flickvännen berättar att hon är med barn, men hon vet inte om att han har genomgått en operation för att inte bli pappa

01 Augusti 2022 • Av Titti Carlberg
8.763
Advertisement

Den märkliga aspekten att ljuga för varandra är att det oförutsägbart kan leda till upptäckten av sanningen. Om minus resulterar i plus är den här matematiska formeln perfekt tillämpad i denna absurda berättelse. Ett förlovat par agerade bakom varandras ryggar, och gjorde val som de inte delade med sin partner, men ett plötsligt avslöjande om en lycklig händelse var det som blev slutet på förhållandet.

Det är pojkvännen som berättar historien på sociala medier, han var den första som upptäckte att de båda undanhöll sanningen från varandra.


Huvudpersonen i denna bisarra händelse är tjugosjuåriga mexikanen David Blanco, han bestämde sig för att dela en video på sitt mycket populära TikTok-konto.

Vad var det som hände mellan denna unge man och hans flickvän?

David berättar att han hade beslutat sig för att genomgå en operation som hindrade honom att bli pappa, dock utan att meddela sin flickvän. Medvetenheten om att inte vilja bli pappa hade uppstått efter en specifik episod: ett par månader tidigare hade hans flickvän meddelat honom att hon var gravid, men testerna som läkaren utförde visade att det handlade om en "psykologisk graviditet". Han hade i det ögonblicket dock förstått att han inte ville ha barn och tog därmed valet att sterilisera sig, men den hemligheten behöll han för sig själv. Ett beslut som ledde till en efterföljande obehaglig upptäckt.

Hans nu förre detta flickvän skulle faktiskt några månader senare ha informerat honom att hon var gravid. Synd för henne att hon inte visste om att Blanco omöjligt kunde bli pappa. David trodde att det förmodligen var ett nytt misstag, men denna gången var graviditetstestet positivt.

 

Men det var inte slut på de obehagliga överraskningarna: när han hörde nyheten tog han det inte bra och han ville veta vem det var som var pappa till barnet. Flickvännen vägrade dock till en början att erkänna, men till slut kom sanningen fram. Hon hade varit otrogen med den man som hade varit hans bästa vän ända sedan grundskolan.
Vid det tillfället bestämde sig David för att flytta, han ville komma så långt borta som möjligt från det som hade hänt och framförallt från sitt ex.

Deras förhållande hade varit väldigt seriöst förklarar mannen, de hade lärt känna varandras familjer, de hade varit tillsammans sen gymnasiet och hade börjat planera att flytta ihop.

Han berättar att detta var något som hände för många år sedan, men hon söker honom fortfarande: "Hon söker upp mig en gång om året och säger att om jag vill kan hennes två barn vara mina (hon har fått ett till) men jag svarar att hon ska låta mig vara i fred, jag har inte haft något förhållande efter henne, varje gång jag försöker dejta någon så hittar hon ett sätt att förstöra för mig."

Reaktionerna från de webbanvändare som har delat hans video, tills den blev viral, går inte att missa. Vad tycker du om hans historia?

Tags: WtfViralaBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack