x
Bland alla dessa kycklingar gömmer…
Flickvännen berättar att hon är med barn, men hon vet inte om att han har genomgått en operation för att inte bli pappa 16 panoramabilder som misslyckades så totalt att de blev underbara: man kan inte sluta skratta

Bland alla dessa kycklingar gömmer det sig fem citroner: det roliga visuella spelet som utmanar dig att hitta dem

01 Augusti 2022 • Av Titti Carlberg
8.485
Advertisement

Optiska illusioner och visuella spel är verkliga utmaningar, inte bara för ögonen utan också för sinnet: de märkliga och tvetydiga bilderna är speciellt utformade för att testa oss med olika svårighetsgrader, vilket driver oss att att hitta lösningen inom en viss tid. Faktum är att målet, i flera fall, är att kunna lösa mysteriet på kortast möjliga tid, en riktigt lekfull träning som allt fler webbanvändare gillar att experimentera med och dela med sina vänner.

I den här artikeln ser vi en bild som är skapad av illustratören Gergeley Dudás, illustrationen är full med kycklingar, bland vilka det dock gömmer sig fem citroner.


Att det är svårt är ganska uppenbart: kycklingarna är många och helt identiska med varandra, förutom några som har små egenheter. Vissa av dem har faktiskt detaljer som skiljer dem från andra: det finns de som smuttar på en drink, de som bär en ljusblå keps, någon bär solglasögon, och någon som bär på en presentpåse med ett rött band.

En annan har en grön och lila mössa på huvudet, och en har en blå- och vitrandig halsduk lindad runt halsen, en kyckling sover med en bildtext som antyder att han snarkar och på samma rad sticker någon ut i en elegant vinröd fluga. Bland de sista raderna ser vi en svart hatt värdig en lord och slutligen en kyckling med en avgjort uppmärksam blick, med vidöppna ögon. Kanske är det så att även den letar efter de mystiska citronerna? Var någonstans gömmer de sig?

Det är fem stycken och eftersom de naturligtvis är gula så smälter de perfekt in bland den tjocka samlingen gula djur. Så hur ska man lyckas se dem? Ta all den tid du behöver innan du rullar ned och ser lösningen! Men vi ger dig en ledtråd: citronerna ligger inte på samma rad och du kan bara se en bit av dem...

Tja, om du fortfarande inte har sett dem eller om du vill ha bekräftelse på att du har hittat dem, här kommer lösningen:

Som du ser är det inte speciellt enkelt: man ser bara den ena ändan av citronerna, som förutom att de förväxlas med kycklingarna, kan de vid en första anblick misstas för en hårtuss på deras huvuden eller som en liten stjärtfjäder. 

Grattis till dig som hittade dem! Din syn är verkligen avundsvärd.

Gillade du det här visuella spelet. Hittade du alla citroner eller tog du lösningen till hjälp? Låt oss få veta bland kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack