Vinner på lott under arbetstid och säger upp sig för att uppfylla sin dröm

av Titti Carlberg

08 Augusti 2022

Vinner på lott under arbetstid och säger upp sig för att uppfylla sin dröm
Advertisement

Vi känner oss ofta trötta på vår påtvingade rutin, vi är trötta på att alltid göra samma sak och det är anledningen till att vi börjar dagdrömma. Vi har alla, åtminstone en gång i livet, velat vinna på lotteri för att få chansen att förändra sitt liv, kanske säga upp sig från jobbet eller bara ta en lång avkopplande semester. Denna dröm gick i uppfyllelse för ett par från Reunion Island, en fransk ö i Indiska Oceanen.

Mannen och hans hustru hade fört en ganska lugn tillvaro på ön i flera års tid, och turen bestämde sig för att belöna dem. När de fick reda på att de hade vunnit jackpotten på lotten bestämde de sig för att njuta av vinsten och ge sig ut på den långa resan som de alltid hade drömt om.

via la1ere.francetvinfo.fr

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Nu har paret påbörjat ett nytt kapitel i sina liv. Maken har spelat på lotter i 10-årstid och alltid satsat på samma siffror. Uthålligheten belönade honom äntligen.

Under dragningen den 6 juli 2022 insåg han att numren, när de drogs, överensstämde exakt med siffrorna på hans lott. Några dagar senare fick paret en check på 16 miljoner euro. En summa som verkligen kan tillåta en att skämma bort sig lite grann.

Denna enorma siffra är den näst högsta summan som vunnits på ön, rekordet är 50 miljoner.

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Mannen, efter att ha försäkrat sig om sin vinst, tog tillfället i akt för att säga upp sig från sitt arbete, och förverkliga sina och sin hustrus drömmar. Så fort checken överlämnades till honom skickade han ett mejl till sin arbetsgivare för att säga upp sig med omedelbar verkan och förklarade även varför.

Även om paret nu har tillräckligt med pengar för att köpa ett hus i staden och en bil, är deras primära mål, som den anonyme vinnaren berättar, "att upptäcka Australien och ta en kryssning bland fjordarna".

Vad skulle du göra för en sådan fantastisk summa?

Advertisement