Hon upptäcker att svägerskan låtsas vara gravid och berättar det för sin bror, men han tar ut det på henne

av Titti Carlberg

09 Augusti 2022

Hon upptäcker att svägerskan låtsas vara gravid och berättar det för sin bror, men han tar ut det på henne
Advertisement

Ankomsten av en baby till familjen är alltid en lycklig händelse. Glädjen i moderskapet, skönheten i att se ett liv sakta ta form, rädslan och lyckan att se en liten människa växa: allt detta är obeskrivliga känslor. 

Ett spädbarn kan dessutom ha förmågan att låta föräldrarna närma sig varandra igen, om det har funnits några problem eller avståndstagande från varandra, eftersom kärleken och glädjen är så stor att den utplånar varje problem inom en familj.

Men hur absurt det än kan tyckas händer det att kvinnor säger att de går i väntans tider även om det inte är sant, bara för att få uppleva den underbara familjesituationen.

Det är vad denna berättelse handlar om. Huvudpersonen upptäckte att hennes brors hustru hade fejkat en graviditet. Varför i hela friden gör man en sådan sak?0

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Min bror och jag har aldrig stått varann särskilt nära och följaktligen har jag inte en bra relation med min svägerska": så börjar huvudpersonen sitt inlägg på Reddit.

Kvinnan förklarar att hennes bror och hans partner meddelade familjen att de väntar barn. Det säger sig självt att alla blev glada över att välkomna ett nytt liv in i familjen.

"Men det var något som inte kändes rätt - berättar hon strax efter - hon sa att hon var antingen i femte eller sjätte månaden, men hennes mage var platt, hon fortsatte med sin vanliga kost och hade aldrig varit på kontroll". Kort sagt, det var något som inte stämde.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Min bror hade aldrig följt med henne på någon kontroll och på hennes arbete visste de inte om att hon var gravid", fortsätter kvinnan.

En dag, misstänksam över saken, frågade hon sin bror om han någonsin hade sett ett provsvar som bevis på att hon var gravid, men han hade svarat nej. "Jag tvivlar på att hon är gravid, du bör undersöka saken", rådde systern honom.

Några veckor senare upptäckte brodern att hans fru inte var gravid"Han hade tvingat henne att åka till sjukhuset, dit han följde med, och där fick han veta att hon inte väntade barn, hon motiverade sig med att hon hade trott att hon var gravid, även om läkaren förnekade all möjlighet att hon väntade barn".

"Nu vill min bror skiljas från henne, men han anklagar mig för att ha blandat mig i saker som inte berör mig".

Kommentarerna från webbanvändarna stöder henne som, även om det inte var uppskattat, utan tvekan har avslöjat ett nät av lögner.

Vad tycker du om denna absurda historia?

Advertisement