En spökjägare ser en "hemsökt" docka falla: den hade blivit knuffad av ett annat spöke (+VIDEO)

av Titti Carlberg

11 Maj 2022

En spökjägare ser en "hemsökt" docka falla: den hade blivit knuffad av ett annat spöke (+VIDEO)
Advertisement

Dockor och paranormala händelser är en vinnande kombination i skräckfilmer: de är ofta de obestridda huvudpersonerna i de mest läskiga filmerna. Om de är kapabla att få dig att rysa från skärmen, så tänk dig skräcken man kan känna när man står framför en porslinsdocka som börjar röra på sig framför ögonen.

En upplevelse som en walesisk spökjägare var med om och som han beslöt att dela på webben.

via India Times

Advertisement

Matt Paranormal är artistnamnet på 34-åringen, han äger en docka som han kallar för Annie. Han anser att dockan är "den mest besatta i världen". Tydligen, enligt jägaren, skulle Annie ha visat en slags avundsjuka mot en annan hemsökt docka: Emily Rose.

Mannen formulerade den hypotesen efter en ganska läskig händelse: Emily skulle ha hoppat ner från hyllan som hon var placerad på och landa på bordet, vilket krossade bordets glasskiva.

Händelsen filmades på en kamera och delades på internet av Matt, som efter dockans "hopp" kontrollerade om det fanns några lösa brädor på hyllan som kunde ha orsakat fallet, men han hittade inget som förklarade fenomenet på ett logiskt sätt.

Advertisement
Poltergeist activity caught at Matt Paranormal HQ AGAIN

👻👻 Poltergeist activity caught AGAIN! 👻👻 Today at HQ I was installing some new lighting and 3 new swinging clowns. Something in the room didn’t like the change I’d done and most certainly let me know. I have included both cctv camera footage. Amazing! #poltergeist #paranormal #demons #haunted

Pubblicato da Matt Paranormal su Domenica 13 marzo 2022

Så han tror att det kan vara Annies fel, som är inlåst i ett skåp i närheten av sin konkurrent: "Det är ett nytt inköp till min allmäna samling och jag tror inte att Annie gillar uppmärksamheten som jag ger Emily Rose. Jag tror att hon kanske är avundsjuk på henne och att hon kanske har startat ett slags krig mellan dem" säger Matt.

"Jag höll på att ställa iordning när behållaren med Emily Rose plötsligt föll ungefär som om hon hade blivit knuffad. Jag blev som förstenad vid händelsen, totalt förbluffad över vad som hade hänt. Jag kunde inte tro på det."

Emily Roses behållare stod på en ställning med en platt bas, därför måste, enligt mannen, något annat ha orsakat dockans fall.

Det är en viktoriansk docka, troligen från 1800-talet och den ägs av Sandra som är en kollega till Matt. Spökjägaren undersöker Emily Rose tillsammans med sitt team, och tydligen har flera personer berättat att de får en akut huvudvärk och hjärtklappning när de står nära dockan.

"Emily Rose ger ifrån sig en väldigt sorgsen aura. Tyvärr så är hon köpt på en loppmarknad, så vi har inte hennes historia. Jag känner bara till hur hennes namn kom till, det kom från andeportalen med en flickas röst."

En verkligt mystisk händelse: blev dockan verkligen knuffad av Annie på grund av avundsjuka?

Advertisement