"Min dotter stal min ungdom": en 22-årig mamma ventilerar sig på TikTok och blir kritiserad

av Titti Carlberg

18 April 2022

"Min dotter stal min ungdom": en 22-årig mamma ventilerar sig på TikTok och blir kritiserad
Advertisement

Många känner till hur mycket livet förändras när man får barn. Glädjeämnena och tillfredsställelser är många, men samtidigt saknas det inte ansträngning. Ett litet barn klarar sig ju inte direkt själv, och det innebär att man måste ha stenhård koll på dess behov, dag och natt.

Rutinen förändras totalt, och tröttheten kan kännas - och ses - på de mest olika sätten. Kendra Sykes vet säkert något om det, TikTok-användaren som berättade om sitt dagliga liv som mamma, utan några filter, på sin profil, och som efter det blev utsatt för hård kritik och klagomål från användare.

Vad sa de till henne?

Hon blir utdömd för sin ålder: Kendra säger att hon är 22 år, men många trodde inte på henne, med tanke på hennes slitna utseende. En aspekt så trött att samma unga mamma har sagt att "hennes dotter stal hennes ungdom".

via La Vanguardia

Advertisement
crzctldy666/TikTok Screenshot

crzctldy666/TikTok Screenshot

Det är verkligen svårt att, vid första anblicken, tro på att Kendra faktiskt bara är 22 år. Sanningen är dock just den, men den står i kontrast till hennes utseende. Mörka ringar under ögonen, akne och ett uppgivet uttryck kännetecknar henne, och det är också av denna anledning som hon har bestämt sig för att ventilera sina känslor på sin TikTok-profil och visa alla negativa effekter av moderskapet på hennes kropp.

Ironiskt men samtidigt förtroendefullt berättar Sykes om de ständigt sömnlösa nätterna som hon tillbringar med att ta hand om sin dotter, och hon säger bland annat att lilla Thalia "stal hennes ungdom". Trots ironin och den skämtsamma tonen, bör inte det vara en lätt fras att uttala, och därför har Kendra dragit till sig kritik från många webbanvändare som har kommenterat hennes video.

Advertisement
crzctldy666/TikTok Screenshot

crzctldy666/TikTok Screenshot

"Jag hoppas att din dotter aldrig hör dig säga de orden" sa en person, medan andra, förutom att säga att de är säkra på att Kendra inte är 22, spekulerade i att hennes livsstilsvanor var allt annat än hälsosamma. Oavsett vad som är sanning så ville denna mamma bara ventilera sig uppriktigt och innerligt, och hon förtjänar verkligen inte elaka kommentarer som de hon har fått motta. Att förlita sig för mycket på en persons fysiska utseende för att bedöma borde trots allt vara ett beteende som ska undvikas i alla situationer.

Kendra bestämde sig för att offentliggöra sina problem och frustrationer, men det var inte många som tog henne på allvar. Vi får bara önska den här unga mamman att hon snart finner stabilitet och lite lugn, och kanske börjar komma ikapp med sin sömn.

Vad tycker du om hennes historia?

Advertisement