Grannen parkerar sin bil framför hans grind: han tar hämnd och förstör den med en yxa

av Titti Carlberg

16 April 2022

Grannen parkerar sin bil framför hans grind: han tar hämnd och förstör den med en yxa
Advertisement

Vi vet: samexistens med grannar är ofta inte lätt. Händelser och negativa episoder som rör deras ouppfostran, respektlöshet, övergrepp och irritation som kommer från de som bor bredvid hör ofta till dagens ordning, och det är inte sällsynt att det ofta urartar. 

Detta är inte första gången som vi berättar historier som denna, och den är säkert ganska exemplarisk, tyvärr i negativ bemärkelse. Bland alla anledningar till kontrasten mellan grannar förtjänar parkerade bilar en "speciell" plats.

Den italienska mannen, som hade parkerat sin bil framför infarten till ett hus, vet något om det, han fick den förstörd av sin granne. Grannen accepterade inte att bilen stod parkerad där och tog därför en yxa som han använde på bilen, i över en minut ventilerade han sin ilska. 

Låt oss se vad som hände.

via Corriere.it

Advertisement
Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

Episoden inträffade i Villanova di Guidona, en stad i utkanten av Rom. En ilska, den som 73-åringen kände när han fick syn på sin grannes gråa Peugeot parkerad vid infarten till sitt hem. Utan att tänka två gånger fick han tag i sin yxa som han hade ståendes vid dörren och gick ut och började slå sönder bilen.

"Ingen har rätt att parkera framför mitt hus", skrek han när han slog i bilen. Krossad bakruta, trasiga speglar, repad kaross: hans raseri varade i över en minut och han verkade inte vilja sluta. Under tiden, attraherade av liv och rörelse, bevittnade några grannar förvånat det som hände, filmade scenen och delade den på sociala nätverk.

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

Och bland de personer som fick kännedom om grannens skadegörelse fanns även ägaren till bilen, som inte kunde göra annat än att vänta på att mannen skulle lugna sig och ringa efter polisen för ett ingripande. 

När polisen väl kom till platsen, beslagtog de yxan hos 73-åringen, som fick stå till svars för olaga bärande av vasst föremål och grov skadegörelse. Enligt vad som är känt skulle detta inte ha varit första gången som denne man "uppvisar" beteende liknande de skador han utförde på grannens Peaugeot.

En minst sagt absurd historia, eller hur?

Advertisement