Denna mormor avslöjar en av hennes hemligheter för att hålla sig i form: "jag äter 150 ägg i månaden!"

av Titti Carlberg

09 April 2022

Denna mormor avslöjar en av hennes hemligheter för att hålla sig i form: "jag äter 150 ägg i månaden!"
Advertisement

Vad innebär det egentligen att hålla sig i form? Svaret på denna fråga har många olika aspekter, och det varierar säkert från person till person. En sak är dock säker: det finns inget elixir för ett långt och hälsosamt liv, men det finns många små och stora uppmärksamheter som tillsammans kan hjälpa oss att leva bättre även med stigande ålder.

Fysisk aktivitet och kost är inte alltid tillräckligt, även om det kan verka så i vissa fall. Fall som med denna mormor, som vi ska presentera för dig, en 53-åring som vid första anblicken absolut inte visar sin ålder. Ja vi kallar henne för "mormor": välkänd på sociala medier, Andrea Sunshine är en stjärna, som har pratat mycket om sig själv, också för "hemligheterna" som hon har bestämt sig för att avslöja om hur hon håller sig i form.

via Fitness Volt

Advertisement
andrea_sunshinee/Instagram

andrea_sunshinee/Instagram

Strikt diet och mycket fysisk aktivitet: så kan man kunna sammanfatta denna kvinnas förmåga att visa sig många år yngre än vad hon är. Dessa två förklaringar räcker dock inte. Man inser det så fort man ser Andrea Sunshine, 53-åringen från London, för att förstå att, i fall som hennes, ålder bara kan betraktas som en enkel siffra.

Det är ingen slump att denna otroliga tvåbarnsmormor flera gånger har skapat rubriker, och i synnerhet har detta hänt på grund av hennes avslöjanden om sig själv. 

"Hur är det möjligt att hålla sig i sådan form i din ålder?", är en fråga som hon får väldigt ofta, och svaren är ganska överraskande.

Advertisement

Enligt vad hon berättar, följer Andrea en strikt egen diet, som åtföljs av en vanlig fysisk aktivitet på gymmet. Om du, vid det här laget, undrar vad hon äter, ska vi avslöja det direkt: 150 ägg och upp till 7 kilo sötpotatis i månaden! 

andrea_sunshinee/Instagram

andrea_sunshinee/Instagram

"Jag vet att antalet ägg är förvånande - säger hon - men det är absolut sant: jag tränar mycket varje dag och min kost övervakas av en nutritionist. Målet, för mig, är att alltid bli bättre, så det är värt att göra några uppoffringar".

Det är känt att ägg är ett utmärkt livsmedel som lämpar sig bra för att stärka och för att få i sig den idealiska näringen, med tanke på att det är en betydande källa till protein, men låt oss erkänna det: ett sådant antal är verkligen svårt att nå för alla.

Men Andrea ger inte upp, hon fortsätter att träna minst tre timmar om dagen på gymmet, strikt med hänsyn till de kalorier och näringsintag som maten hon äter ger henne. "Jag älskar träning - fortsätter hon - att ta hand om mig själv är en kärleksakt".

Om du sedan, när du läser "mormor" tänker på den klassiska bilden som många har av en sådan välbekant figur, är du ute och cyklar när det gäller Andrea Sunshine. Till den grad att hon själv har deklarerat att hon får komplimanger och inbjudningar från män som är hälften så gamla som hon. Och hon tillade: "Det finns en fördom som säger att när kvinnor blir äldre ska de ta hand om hemmet och familjen. Det är inte sant: det går att ägna sig åt sig själv, och jag tar absolut inte illa upp av att kallas 'fitness mormor''.

Vad tycker du om den här otroliga kvinnan?

Advertisement