En familj flyttar in i ett nytt hus och hittar ett dolt rum bakom en bokhylla (+VIDEO)

av sofia

04 April 2022

En familj flyttar in i ett nytt hus och hittar ett dolt rum bakom en bokhylla (+VIDEO)
Advertisement

Att hitta det hus som passar just dig och din familj är något som kräver tid och tålamod: varje familj har sina egna behov och huset där man bor måste - så mycket som möjligt - erbjuda de som bor där allt det de behöver. När du väl har hittat rätt hus är det dags för flytten. Denna stund kan vara jobbig då du ska packa föremål och möbler och flytta dem till det nya hemmet. Sedan kommer även eventuella oförutsedda händelser, som måste hanteras på ett visst sätt. Men vad händer när du stöter på något helt oväntat? Levi och Kelsey Gilles, tillsammans med sin dotter Ada, flyttade in i sitt nya hem i Virginia: de hade hittat det perfekta huset för sin familj. Under flytten gjorde de dock en mycket ovanlig upptäckt.

via Inside Edition

Advertisement
Not the actual photo - Flickr

Not the actual photo - Flickr

Paret lät sin 15-åriga dotter välja sitt rum. Ada valde ett rum med en inbyggd bokhylla och sedan började hon inreda rummet och fylla sin hylla. På hyllan hittade Ada dock något mystisk, det vill säga en hasp på golvlisten och en springa mot väggen. Hon vände sig till sina föräldrar, som hjälpte henne att ta reda på mer. Tillsammans upptäckte de att bokhyllan var en sorts maskerad dörr, som dolde ett hemligt rum. Detta gömda rum var inte helt tomt: det innehöll en arbetslampa och en liten låda: det såg ut som ett privat arbetsrum. Inuti lådan hittade familjen några sällsynta mynt.

 

Advertisement

Familjen hade inga tvivel: istället för att undersöka värdet på mynten och behålla dem för sig själva, valde de att lämna tillbaka denna gamla skatt till den gamla ägaren av huset, vilket var en viktig lärdom för deras dotter. The Gilles delade sedan historien på Youtube, där de fick miljontals visningar och uppmärksamhet från lokala och icke-lokala medier. Inside Edition, som du kan se i den här videon, gick dit för att kika in i det hemliga rummet och pratade med familjen Gilles för att få veta mer om den här historien. Vi vet fortfarande inte vem mynten tillhörde och vad det hemliga rummet användes till. Familjen har dock lärt sig att varje hus döljer en historia och kan dölja några överraskningar.

Advertisement