Coco, webbens mest bortskämda hund: hon har en garderob full med märkeskläder, dyrbara smycken och en liten Lamborghini

av Titti Carlberg

16 April 2022

Coco, webbens mest bortskämda hund: hon har en garderob full med märkeskläder, dyrbara smycken och en liten Lamborghini
Advertisement

Husdjur är som barn, och som sådana, behöver de skämmas bort, mycket kärlek och uppmärksamhet. Hundar och katter har ofta turen att inte bara ha ett hem, utan även också en bekväm säng, kvalitetsfoder och jackor att bära när det är kallt. 

Coco är dock kanske den lyckligaste tiken - kanske lite för bortskämd - som finns. Hennes ägare Alina Michaels, jobbar hårt varje dag för att tiken inte ska sakna något.

via coco_the_peekapoo/Instagram

Advertisement

Alina är en 32-årig kvinna som bor i Sidney, Australien. Hon skaffade Coco, hennes pudel, för 7 år sedan. Men Coco är inte bara en hund: hon är hennes barn, och som det förtjänar hon ständig uppmärksamhet. Men uppmärksamheten som Alina reserverar för Coco är inte bara kärleksrelaterad, utan även materiell: Coco har designade mat- och vattenskålar, en garderob med designade kläder, värdefulla smycken, 14 olika sängar att sova i och massor av leksaker.

Varje år anordnar Alina dyra födelsedagsfester för Coco. För hennes sjuårsdag höll Alina en temafest: "Vi hade en professionell dansare som dansade i en gigantisk boll, en jonglerare som skapade ballonger med pudelmotiv för alla närvarande hundar, vänner och en fotoautomat."

Advertisement

Coco är en riktig stjärna på Instagram, med mer än 50.000 follower. I hennes profil kan vi se en glimt av denna hunds liv, som dessutom har en egen liten Lamborghini. Men för Alina är allt detta ingenting: "Coco är min lilla flicka; hon förtjänar allt. Jag har spenderat tusentals dollar för henne, och jag älskar att klä henne i kläder som jag älskar."

Alinas släkt och vänner är förvånade över hur mycket hon spenderar på Coco, men Alina svarar bara: "Min familj och mina vänner tycker att detta inte är normalt. Även om jag överdriver genom att hålla fester och fylla hennes garderob, tycker jag inte att jag spenderar mer än vad föräldrar gör för sina barn.". Trots förvåningen hos Alinas följare och hennes vänner är detta normalt för henne. Coco är hennes lilla "dotter" och som sådan förtjänar hon det bästa. 

Uppskattar Coco allt detta? Vi har inget direkt svar på det, men utifrån Cocos nöjda poser kan vi anta det.

Advertisement