Han har två arbeten för att klara sig till slutet av månaden men upptäcker att flickvännen är miljonär

av Titti Carlberg

04 Mars 2022

Han har två arbeten för att klara sig till slutet av månaden men upptäcker att flickvännen är miljonär
Advertisement

Många människor måste ha mer än ett arbete för att klara sig. Det är inte alla som har turen att leva ett bekvämt liv, men med engagemang och uppoffringar lyckas de ändå betala räkningarna och leva ett lyckligt och fridfullt liv. En man gjorde dock Redditanvändarna chockade när han berättade sin historia: han hade två arbeten för att klara sig, men fick reda på att hans flickvän är miljonär och att hon dolde det för honom.

via reddit

Not the actual photo - Unsplash

Not the actual photo - Unsplash

Mannen berättar att han träffade sin flickvän när de gick på gymnasiet och att han aldrig har misstänkt att hon är rik: hon bodde hos sin moster i ett enkelt hus och hon bar aldrig några dyra märkeskläder eller accessoarer. 

De har varit tillsammans i 10 år, och bor tillsammans i en enkel lägenhet. Kvinnan blev av med sitt jobb och det betydde att mannen blev tvungen att skaffa sig ett till arbete för att de skulle kunna betala alla räkningar och försörja sig.

En dag hittade han flickvännens dator påslagen och av nyfikenhet kikade han lite i den. Han såg ett mejl från en advokat som pratade om familjeföretaget och en procentsats.

Flickvännen pratade aldrig om sin familj, ej heller om familjeaffärer.

Advertisement
Not the actual photo - Unsplash

Not the actual photo - Unsplash

Mannen som blev misstänksam gjorde en del efterforskningar och upptäckte att hans flickväns pappa äger många klädbutiker i New York och sätter in rätt så mycket pengar på dotterns konto varje månad. Hon får även en viss procent av pengarna en gång om året från familjeföretaget: mannen misstänker starkt att kvinnan är mijonär. 

Upptäckten var chockerande: han jobbar livet ur sig med två arbeten, även på helgerna, och har offrat all sin fritid för att kunna stå för alla utgifter, medan hans flickvän har dolt för honom att hon kommer från en rik familj.

Hur är det möjligt att han aldrig har märkt något? På frågan "Har du aldrig frågat henne om hennes familj?", svarar han: "Självklart, det är väl något alla gör? Förutom att hon bara svarar att hennes mor är död (och byter samtalsämne), ignorerar hon frågan, så jag har slutat att fråga om hennes familj och uppväxt. I början av vårt förhållande, när vi gick på gymnasiet var jag aldrig hemma hos henne. Jag har aldrig fått lära känna hennes 'moster'".

Så han vände sig till Reddit för att få råd, eftersom han inte vet hur han ska bete sig: ska han ställa henne till svars eller ska han låtsas som ingenting?

Advertisement