De har inte pratat med sin son på 17 år, när de upptäcker att han är rik vill de flytta in hos honom - Curioctopus.se
x
De har inte pratat med sin son på 17…
20 bilder från Varför log personerna förr i tiden aldrig på fotografier?

De har inte pratat med sin son på 17 år, när de upptäcker att han är rik vill de flytta in hos honom

14 December 2021 • Av Titti Carlberg
1.116
Advertisement

Rapporten mellan föräldrar och barn är inte alltid rosiga. Föräldrar har ofta mycket höga förväntningar på sina barn och projicerar sina önskningar på dem: de föreställer sig redan deras framtid och deras liv, och glömmer att deras barn är autonoma och oberoende människor. Ofta går det inte att komma överens med föräldrarna och barnen flyttar hemifrån i tidig ålder: det var vad som hände med en Reddit-användare som har delat med sig av sin erfarenhet. Efter 17 år av främlingskap bestämde han sig för att återknyta kontakten med sina föräldrar, de hade dock uppfört sig illa mot honom tidigare.

via: Reddit

Mannen berättar: "min familj kommer drån en lång släktlinje av läkare, att vara läkare är det enda yrke som är acceptabelt för dem och allt annat än det möts bokstavligen av övergivande. Det var vad som hände mig när jag fyllde 17 år och sa till mina föräldrar att jag INTE skulle utbilda mig inom medicin, utan skulle bygga upp en skådespelarkarriär och komplettera min inkomst med småföretagande verksamhet. När jag talade om det för dem så sparkade de ut mig hemifrån och vi tappade kontakten i 17 år."

Mannen fortsätter: "Vi träffades igen efter 17 år, och det första de sa till mig var att min bror tjänade $750.000 per år. De senaste 2 åren har de inte frågat mig om min karriär och de trodde att jag var bankrutt. Till deras förtjänst, måste jag säga att de hade rätt i att jag inte skulle lyckas inom skådespelaryrket, men jag har gjort karriär som investeringsbanktjänsteman och blev nyligen delägare i banken där jag arbetar."

En dag åkte föräldrarna till sin sons hem och de trodde att han hyrde ett rum i en stor villa. Men sonen informerade dem om att det var hans villa. Hans föräldrar blev väldigt chockade och anklagade honom för att ha ljugit om sin karriär, de sa dessutom att de skulle flytta in hos honom och lämna sitt hem till deras andra son, som uppenbarligen var mindre rik. Sonen, som år tidigare hade blivit utslängd hemifrån av föräldrarna, lät dem inte flytta in hos honom. Mannen som aldrig hade glömt sitt förflutna, frågade sedan webbanvändarna om han gjorde rätt i att vägra ta emot sina föräldrar. Vad tycker du?

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack